Yeni sahiplendim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sadettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sadettin

Yeni Üye
02.04.2025 öğlen saatlerinde 5-6 aylık erkek Sultan papağanı aldım, kafes ve herşeyi olması gerektiği gibi ancak dün öğleden beri yem yemedi ve hiç su içmedi,kafesin içinde yerde dolaşıp duruyor sonra kafesin bize bakan köşesinde durup bizi seyrediyor,onunla sürekli konuşuyoruz konuşunca bizi dinliyor meraklı gözlerle bize bakıyor ama yem yemiyor ve su içmiyor çok endişeliyim.Daha çabuk alışması ve yem yemesi için ne yapabilirim?Birazda titriyor acaba üşüdüğü için mi yoksa korktuğu için mi?

Son düzenleme:
02.04.2025 öğlen saatlerinde 5-6 aylık erkek Sultan papağanı aldım, kafes ve herşeyi olması gerektiği gibi ancak dün öğleden beri yem yemedi ve hiç su içmedi,kafesin içinde yerde dolaşıp duruyor sonra kafesin bize bakan köşesinde durup bizi seyrediyor,onunla sürekli konuşuyoruz konuşunca bizi dinliyor meraklı gözlerle bize bakıyor ama yem yemiyor ve su içmiyor çok endişeliyim.Daha çabuk alışması ve yem yemesi için ne yapabilirim?Birazda titriyor acaba üşüdüğü için mi yoksa korktuğu için mi?
Kuş yeni geldiği için ortama alışkın değil ve korkuyor siz bakmadığınız süreçte suyunu ve yemini yiyordur merak edilecek bir şey yok açıktığı veya susadığı zaman kesin olarak yiyip içiyordur

Video paylaşın ve kuşun yaptığı dışkılarının fotoğrafını.
Aşağıda dosya ekle kısmı var ordan ekleyebilirsiniz. Veya hızlıresim com, streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.

Geri