Yeni Yıl Konseptli Kuş Fotoğraf Yarışması

Kullanıcı Değerlendirmesi
5.00 Oylama

Doğanay Y. 

Yönetici
iyikus.com Yetkilisi
Katılım
3 Tem 2017
Mesajlar
25,386
Çözümler
127
Yaş
33
Konum
Ankara
"Her yeni yıl için bir özel etkinlik " kapsamında, 2021 yılının son günlerini de minik bir etkinlik ile, sizlerin katılımıyla taçlandırmak isterim. Geçen yılki etkinliğimiz kadar içeriği kapsayıcı olmasa da kurulduğumuz 2017 yılından günümüze kadar bizimle olan ve aramızdan ayrılmış ancak zaman zaman forumu yoklayan tüm değerli forum sakinlerini hatırlamak adına "yorum ve ya yeni yıl konseptli, kuşunuzdan bir fotoğraf" etkinliği düzenleme gereği duydum. 5 yılımıza girmemize 6 ay kala belki de hatırlamak isteyeceğimiz bir geri dönüş sağlayacaktır.

Nitekim insan, değişim içerisinde harmanlanan bir varlıktır. Her gün yeni olaylarla birlikte yeni duygular getirir. Bir an için söylenenler, bir başka an'da yerini başka söylemlere bırakabilir. Bu nedenle insanı gerçek anlamda tanıyabilmek, tanıma sürecini zamana yaymakla mümkün olur. Karşılıksız yardımlaşma, paylaşmakla mümkün olur, ait hissetmeyle mümkün olur, iyimserlikle mümkün olur...
Umarım, bizleri bir araya getiren bu platformda bunun devamlılığını sağlayıp geliştirebileceğimiz nice yılları kutlamak nasip olur.

Verbalismi bırakıp asıl konuya gelecek olursak :D
Bu yılın etkinliği eski/yeni buluşmasıdır. Bir yorum ya da yeni yıl konseptine uygun, kuşunuzdan bir fotoğrafla yarışmaya katılabilirsiniz. Ben geldim, hala buradayım! mesajınızı iletebilirsiniz.
CandiceWms_Peppa_NY2021_520x500_491c4902-10ea-48dc-8e32-1da2234592ac_480x480.png
Katılım süresi yok ama yeni yarışma gelene kadar aktif kalacak bir başlıktır. Ancak konsepte uygun fotoğraf paylaşımı düşünen arkadaşlar azıcık elini hızlı tutsa fena olmaz :)

Bu nasıl etkinlik ödülsüz olur mu hiç diyenlere de bu etkinlik harici eskiden olduğu gibi ödüllü yarışmaların yakında tekrar duyurulacağını bildirmek isterim. Yeni yıl için tek bir kişiye ödül göndermek istemediğimden bu etkinliği ödülsüz gerçekleştireceğim. Ancak tıpkı diğer yıllarda yaptığımız gibi birbirine hediye almak isteyenler çıkabilir :p
 
Son düzenleme:
Üst