Yemin ediyorum hayvandan soğuttun hocam.Siyah yüzlü mutasyonlar, agrasyon taşıyıcılığına sahipler, inanılmaz kuvvetli ısırıkları vardır. Girdikleri kümeste, diğer kuşlar delirircesine bağırırlar durmadan. Buna engel olamazsınız. Yanına yaklaşamazsınız. Boran kuşu gibi, rahatsız edrrseniz, kafesin tellerine vura vura öldürür kendini. Karanlığı severler. Siyah mutasyonları buradan gelir.
Yani bakmak hiç kolay değil.
Siyah yüzlü mutasyonlar, agrasyon taşıyıcılığına sahipler, inanılmaz kuvvetli ısırıkları vardır. Girdikleri kümeste, diğer kuşlar delirircesine bağırırlar durmadan. Buna engel olamazsınız. Yanına yaklaşamazsınız. Boran kuşu gibi, rahatsız edrrseniz, kafesin tellerine vura vura öldürür kendini. Karanlığı severler. Siyah mutasyonları buradan gelir.
Murat Abi bahsettiğin kuşlar bunlar mı;Siyah yüzlü mutasyonlar, agrasyon taşıyıcılığına sahipler, inanılmaz kuvvetli ısırıkları vardır. Girdikleri kümeste, diğer kuşlar delirircesine bağırırlar durmadan. Buna engel olamazsınız. Yanına yaklaşamazsınız. Boran kuşu gibi, rahatsız edrrseniz, kafesin tellerine vura vura öldürür kendini. Karanlığı severler. Siyah mutasyonları buradan gelir.
Evet bunlar ve benzerleri. Yabancı bir sitede, epey evvel okumuştum. Denk gelirsem yine paylaşırım. Sahibi odaya salmış gece. Ve uyumuş, salık kuş adamın bir gözünü oymuş. Adam o panikle uyku hali çırpınırken boynundan falan et parçası koparmış, şahdamarına yakın... Yoğun bakıma almışlar adamı. Yüzünün bir yanı felç kalmış?Murat Abi bahsettiğin kuşlar bunlar mı;Ekli dosyayı görüntüle 15348
Hocam Allah yardımcınız olsun. Şahsi fikrim o hayvan görüldüğü yerde öldürülmeli yoksa yakında çoğalıp dünyayı fetedebilirler.(şaka ) ?Tüm bu olumsuzluklarının yanında, müthiş bir yönü var! Evinizin dışında onunla vakit geçirirseniz, haritalama işlemi yapıyor, istediğiniz yerde salın kuşunuzu, dönüp dolaşıp size geliyor. Asla terketmiyor evinizin alanını.
Mesela balkonda kahvaltı yapıyorsunuz; dışardan topladığı yiyecekleri getirip sizin masanıza bırakıyor. Müthiş bişey.
Avrupa ve Amerika da kontrolsüz üretimi yasaklı. Ciddi izinler isteniyor.
Üretim yapan vatandaşın birisine ağırlaştırılmış müebbet hapsi vermişler.
Kuşlarıda salmışlar, salan kişi Albay george f. Albayı da hapse atmışlar.
Çünkü salınan kuşlar, sahibinin bulunduğu hapishaneye gidip mahkumları öldürmüş?
An itibari ile hemen black face calismalarım baslamistir uzun süre formda olamiycamTüm bu olumsuzluklarının yanında, müthiş bir yönü var! Evinizin dışında onunla vakit geçirirseniz, haritalama işlemi yapıyor, istediğiniz yerde salın kuşunuzu, dönüp dolaşıp size geliyor. Asla terketmiyor evinizin alanını.
Mesela balkonda kahvaltı yapıyorsunuz; dışardan topladığı yiyecekleri getirip sizin masanıza bırakıyor. Müthiş bişey.
Avrupa ve Amerika da kontrolsüz üretimi yasaklı. Ciddi izinler isteniyor.
Üretim yapan vatandaşın birisine ağırlaştırılmış müebbet hapsi vermişler.
Kuşlarıda salmışlar, salan kişi Albay george f. Albayı da hapse atmışlar.
Çünkü salınan kuşlar, sahibinin bulunduğu hapishaneye gidip mahkumları öldürmüş?
Askeriyeye ordu mu hazırlıyacaksın?An itibari ile hemen black face calismalarım baslamistir uzun süre formda olamiycam
Yakın zamanda kolumdan et kopardı, gece kontrol için girmiştim odaya. Gece görüşleri muazzam, dalgınlığıma geldi. Işıkları kapatıp kafes içinde oyuncağı parçalamış, onu alayım dedim. Sonrası direkt saniyesinde bileğime yakın kolumdan ısırdı. Tabi hastaneye gittim ne olur ne olmaz diye, tetanoz yaptırdım.Hocam Allah yardımcınız olsun. Şahsi fikrim o hayvan görüldüğü yerde öldürülmeli yoksa yakında çoğalıp dünyayı fetedebilirler.
Siz kötü bir olay yaşadınız mı bu kuş türüyle?
Evcilleşterebilen varmıymış?Yakın zamanda kolumdan et kopardı, gece kontrol için girmiştim odaya. Gece görüşleri muazzam, dalgınlığıma geldi. Işıkları kapatıp kafes içinde oyuncağı parçalamış, onu alayım dedim. Sonrası direkt saniyesinde bileğime yakın kolumdan ısırdı. Tabi hastaneye gittim ne olur ne olmaz diye, tetanoz yaptırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 15390
1 ay oldu, yeni yeni iyileşti...
Böyle göründüğüne bakmayın, 2 cm derinliği falan vardır yani, baya kan aktı. Normal bir acı değil...Acı eşiğim yüksektir normalde ama, kana toksik etki yaratan bir salya bırakıyolarmış, bu yüzden tetanoz yaptırdım zaten. İnanılmaz büyük bir acısı vardı bu küçük ısırıkta. Gerisini siz düşünün...
Ya işte normalde bu türler, doğada leşçilik yapıyorlarmış. Tırtıl, kurbağa, kelebek, serçe benzeri kuşlarla besleniyorlar. Eğer bu yiyeceklerden bulamazlarsa diğer hayvanların artıklarıyla besleniyorlar. Ben, artık son çare kafesi alıyorum yanıma, sağda solda ölen kedi köpek ( Allah rahmet eylesin ) varsa, götürüyorum oraya, kafesin kapısını açıp kuşu bırakıyorum, doyunca kafese giriyo kendi zaten.Çiğ etle besleme videosu lazım bize
Hocam aşırı merak ettim fotoğraf atma şansınız varmı?Ya işte normalde bu türler, doğada leşçilik yapıyorlarmış. Tırtıl, kurbağa, kelebek, serçe benzeri kuşlarla besleniyorlar. Eğer bu yiyeceklerden bulamazlarsa diğer hayvanların artıklarıyla besleniyorlar. Ben, artık son çare kafesi alıyorum yanıma, sağda solda ölen kedi köpek ( Allah rahmet eylesin ) varsa, götürüyorum oraya, kafesin kapısını açıp kuşu bırakıyorum, doyunca kafese giriyo kendi zaten.
Onun dışında et alıyorum kasaptan işte, kuzunun sırt kısmında bi nokta varmış, onu yiyorlar sadece o olmayınca kedi köpek yediriyorum işte?
Napim, bu da evlat. Hiç içime sinmiyor ama yapacak bişey uok malesef? Bi maşallahınızı ve hayır duanızı eksik etmeyin?
Biyordum@Muratsani hocam sen bize şaka falan mı yapıyon? Bu kuşlar hakkında senim dediğin hiçbirşeyi başkaları söylemiyor nadir mutasyon diyor?