Yulaf sorunumuz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Limoşum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkür ederim herkese ayrı kapta birkaç yulaf koysam yeterli olur.

Beaks yem mi almalıyım Benelux yem mi almalıyım denemek için 500gr ya da 1kg almayi düşünüyorum. Yem seçme durumu olmazsa daha fazla alırım.

Oyla 0
Teşekkür ederim herkese ayrı kapta birkaç yulaf koysam yeterli olur.

Beaks yem mi almalıyım Benelux yem mi almalıyım denemek için 500gr ya da 1kg almayi düşünüyorum. Yem seçme durumu olmazsa daha fazla alırım.

Ben beaks tercih ederim, Doğanay benelux :) Sen bence ikisinden de al dene hangisi hoşuna giderse ;)

Oyla 0
Benim kuşum da tüy dökme döneminde, yemliğin diğerine sadece yulaf koyuyorum, bilmiyorum ne kadar doğru

Oyla 0
Kullandığınız yemliğe 1 çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz...

Ayrıca biotin içerikli B vitamin desteğiyle süreci hızlandırabilirsiniz.

Oyla 0
Yazın aldığım 1kg yulafım biraz ağlanmış şimdi baktımda. İçini temizlesem tekrar verebilir miyim yoksa komple atmam mı gerek? :(

Oyla 0
Hepsini atmanız gerekli. Yapısı değişmiş malesef. Riske girmeyin bence. Bu tür ürünleri kuş sayınıza göre az miktarda alırsanız saklaması ve bu tür durumlarda mali zararı azaltmış olursunuz.

Oyla 0
Hepsini atmanız gerekli. Yapısı değişmiş malesef. Riske girmeyin bence. Bu tür ürünleri kuş sayınıza göre az miktarda alırsanız saklaması ve bu tür durumlarda maliyeti azaltmış olursunuz.
Bende 3 ay önce yarım kilo almıştım aynısı olmuş. Riske atmamak için kullanmiyorum. Her sabah cama gelen kumrulara veriyorum :)
Boşa gidecek ya bütün yulaflar dışardaki kuşlara vereyim bari yapcak bi şey yok :(
Bir dahakine kilo yerine gr alayım madem.

Oyla 0
Geri