Haftada kuş başına 1-2 çay kaşığı yeterlidir.Tüye sokmadan haftada ne kadar yulaf vermem sağlıklı olur?
Teşekkür ederim herkese ayrı kapta birkaç yulaf koysam yeterli olur.
Beaks yem mi almalıyım Benelux yem mi almalıyım denemek için 500gr ya da 1kg almayi düşünüyorum. Yem seçme durumu olmazsa daha fazla alırım.
Bende 3 ay önce yarım kilo almıştım aynısı olmuş. Riske atmamak için kullanmiyorum. Her sabah cama gelen kumrulara veriyorumYazın aldığım 1kg yulafım biraz ağlanmış şimdi baktımda. İçini temizlesem tekrar verebilir miyim yoksa komple atmam mı gerek?
Hepsini atmanız gerekli. Yapısı değişmiş malesef. Riske girmeyin bence. Bu tür ürünleri kuş sayınıza göre az miktarda alırsanız saklaması ve bu tür durumlarda maliyeti azaltmış olursunuz.
Boşa gidecek ya bütün yulaflar dışardaki kuşlara vereyim bari yapcak bi şey yokBende 3 ay önce yarım kilo almıştım aynısı olmuş. Riske atmamak için kullanmiyorum. Her sabah cama gelen kumrulara veriyorum
Bi sıkıntı olmayacaktır. Olsa bile istişare ederiz, canınızı sıkmayınAz önce görmeden 2 3 tane verdim inşallah bi sıkıntı olmaz.
Teşekkür ederimBi sıkıntı olmayacaktır. Olsa bile istişare ederiz, canınızı sıkmayın