Ben kapalı paket alıyorum 350 gr,tazeliği geçmeden bitmiş oluyor.Yulaf çabuk bozuluyor zaten.Boşa gidecek ya bütün yulaflar dışardaki kuşlara vereyim bari yapcak bi şey yok
Bir dahakine kilo yerine gr alayım madem.
Ben 3 ay önce aldığım yulaf halen taze bir bozulma yok. Şuana kadar hiç yulafın bozuldugunu gormedim. Belkide kabuklu yulaf aldigim icin olabilir.Ben kapalı paket alıyorum 350 gr,tazeliği geçmeden bitmiş oluyor.Yulaf çabuk bozuluyor zaten.
Diğer tohumlara göre demek istedim aslında.Benim aldıklarım da bitene kadar taze kaldı.Tek kuş için gene de az alıyorum ben.Ben 3 ay önce aldığım yulaf halen taze bir bozulma yok. Şuana kadar hiç yulafın bozuldugunu gormedim. Belkide kabuklu yulaf aldigim icin olabilir.
Ben yemciden almıştım, siz nerden aldınız 350gr ?Ben kapalı paket alıyorum 350 gr,tazeliği geçmeden bitmiş oluyor.Yulaf çabuk bozuluyor zaten.
Bende yemciden alıyorum yulafı ama kapali isterseniz bu şekilde satılmakta.Ben yemciden almıştım, siz nerden aldınız 350gr ?
350 bile değilmiş baktımda 300 gr.Ben netten Euro Gold yulaf ve aspurunu alıyorum yeme katmak için.Ben yemciden almıştım, siz nerden aldınız 350gr ?
Olabilir benimki kabuksuz yulaf. Kabuklu yulafı yiyebiliyorlar mı?Ben 3 ay önce aldığım yulaf halen taze bir bozulma yok. Şuana kadar hiç yulafın bozuldugunu gormedim. Belkide kabuklu yulaf aldigim icin olabilir.
Kabuklu mu kabuksuzmu anlamıyorum ben pek ama disinda ince bir kabuk kismi var onu yere atip icindekini yiyor.Olabilir benimki kabuksuz yulaf. Kabuklu yulafı yiyebiliyorlar mı?
Her şeyide netten almak istemiyorum 2 3 liralık şey kargoyla 20 30tl oluyor maalesef. Bir ara yemciye gidip alsam daha iyi olur. Gr alırım bu sefer bozulmadan biter.350 bile değilmiş baktımda 300 gr.Ben netten Euro Gold yulaf ve aspurunu alıyorum yeme katmak için.
Evet yemciden almak daha uygun olacaktır fakat azar azar almak daha doğru olacaktır.Her şeyide netten almak istemiyorum 2 3 liralık şey kargoyla 20 30tl oluyor maalesef. Bir ara yemciye gidip alsam daha iyi olur. Gr alırım bu sefer bozulmadan biter.
Haklısınız,ben toplu alışveriş yaptığımda onları da alıyorum.Tek almak mantıklı değil.Her şeyide netten almak istemiyorum 2 3 liralık şey kargoyla 20 30tl oluyor maalesef. Bir ara yemciye gidip alsam daha iyi olur. Gr alırım bu sefer bozulmadan biter.