Yumurta maması

Ferhatbaşol

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar yumurta maması yaptım benim kuş yemeye basladı sanırım sevdi içine 1 adet baya bi haşladıgım yumurtayı sonra havuc rendesi suyunu sıktım icine bebe bisküvisi rendesi ve galeta koydum sizce extra birşey eklemeli iyim ayrıca ki kaba mama bi kaba yem olarak koydum önerileriniz varsa bekliyorum ☺️

Ekli dosyalar

• 1605198927647556687360358102796.jpg
    1605198927647556687360358102796.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
Arkadaşlar yumurta maması yaptım benim kuş yemeye basladı sanırım sevdi içine 1 adet baya bi haşladıgım yumurtayı sonra havuc rendesi suyunu sıktım icine bebe bisküvisi rendesi ve galeta koydum sizce extra birşey eklemeli iyim ayrıca ki kaba mama bi kaba yem olarak koydum önerileriniz varsa bekliyorum ☺️
Bebek bisküvisinin kokusu ve tadı cezbetsede koyulması önerilmiyor.Şeker ve içeriğindeki katkılardan dolayı.Ben sadece sebzeli hazırlıyorum mamayı.Çok sık olmamak kaydıyla iyi haşlanmış bakliyat,bezelye,buğday ruşeymi koyuyorum.Hep yaptığım mama bu şekilde:)

Oyla 0
Merhabalar. Kuşunuz çok tatlı maşallah:)

Öncelikli önerim; kuşunuzun sağlığı için tüneklerinizi tahta tüneklerle değiştirmeniz olacaktır (y)

Aşağı da çeşitli mama tarifleri bulunmaktadır, incelemeniz yararınıza olacaktır. Bebe bisküvisi önerilmemektedir ayrıca.

Oyla 0
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler zaten. Ben de bir ekleme yapayım tünekler hakkında. Kafesinizdeki plastik tünekleri değiştirin ve yerlerine tahta ya da ağaç tünek almanızı öneririm. Ağaç tünek alırsanız ayrıca tırnak kesme derdiniz de olmaz. Plastik tünekler ilerleyen vadede mantar problemlerine yol açabilir. Kuşlarımızın ayak sağlığı için de olumsuz etkileri vardır. Ayaktaki kan dolaşımına iyi gelmez. Ağaç tünekler ise ayağa masaj etkisi yapar.

Oyla 0
Valla bilmiyordum hemen şimdi cıktım evden petshopa gidiyorum 3 tane agaç tünek almaya extra olarak alacagım birşey varmı evde dal darı kalsiyum taşı gaga taşı kalsiyum kumu vitamin vs var
Alttaki konudan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Oyla 0
Geri