Yumurta Yapmayan Çifte Suni Tohumlama.

fatihgüler

iyikus.com Üyesi
Merhabalar Değerli Arkadaşlar. Kuşlarım Yaklaşık 3 Aydır Sürekli Çifleşiyor Bazen Erkek Başaramayıp Düşüyor Fakat Çoğu Zaman Olması Gerektiği Gibi Yapıyor. Ama 3 Aydır Hiçbir Şekilde Yumurta Gelmedi Dişi Kuşum 2 Aydır Yuvalığa Sürekli Girip Çıkıyor Baya İlgili Ama Dediğim Gibi Ne Yumurta Ne de Belirtisi Yok. Bende İnternetten Suni Tohumlama İçin Tüp Siparişi Verdim Suni Tohumlama Yapmayı Düşünüyorum Yapmadan Önce de Sizlerden Tavsiye Almak İstedim. Suni Tohumlama İşe Yarar mı ? Yada Suni Tohumlama Yapmam Yanlış mı ? (Çiftim Çok Güzel Anlaşıyor Kusma vs Gibi Davranışlar Hep Var Fakat Erkeğin Tohumlama Yapamadığını Düşünüyorum).

Çözüm
Hayır sakıncası olmaz ancak herkes yapamıyor suni tohumlamayı. Bu nedenle farklı yöntemleri araştırmayı unutmayın.
şu yöntem daha zararsız gibi görünüyor. Defalarca uyguladım
Merhaba, suni tohumlama yumurta oluşturulduğundan emin olduktan sonra yapmak işe yarar. Heperinsiz kapiler tüp, mavi renkli tüpler alınmalı.

Oyla 0
Hayır sakıncası olmaz ancak herkes yapamıyor suni tohumlamayı. Bu nedenle farklı yöntemleri araştırmayı unutmayın.

Oyla 0
Çözüm
Tamamdır Hocam Deneyimlerimi Konunun Altında Paylaşacağım Değerli Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim :)

Oyla 0
dişi yumurtlamıyorsa suni dölleme işe yaramayabilir. ilaveten, tecrübesiz kişiler yapmaya çalışırsa erkeğin üreme organları zarar görüp kısır kalabilir, deneyimli bir kişiden yardım almanızda yarar var

heparinsiz (non-heparinized) kapiler tüp kullanılır. laboratuvar malzemeleri satan yerlerden çok ucuza alabilirsiniz

Screenshot_20211115-234058_Photos.jpgScreenshot_20211115-234054_Photos.jpg

Oyla 0
Geri