xelil sultan
iyikus.com Üyesi
2 sultan çifdim var bugün yumurtadan yavru çikdi bu sabah aksam oldu üsdünde yatiyolar ama yem vermiyolar ben besleyimmi yavru için yemim yok yumurta sarisi veriyimmi
Abi bugün gördüm erkek yavruyu besliyodu ama yinede aliyimmi ellle beslemeEl besleme aparatı ve mama almalısınız ayrıca.
Bugün birtane daha dolu yumurta vardi içinen ses geliyo çok şükür ins yarin çikarMerhaba konu başlığını düzenledim
Kuşların ilk Kulukcasi mi? İlk kulukcada bu durum olabiliyor bazen
Kuşların davranışı nasıl bilmiyorum bu yüzden kuşların nasıl bir tepki vereceğini siz bilirsiniz Evet isterseniz Yumurta sarısı ile besleyebilirsiniz
YouTube de bu konu ile ilgili videolar
Petsopta satılıyor Veya internet sitelerindeBugün eczaneye gitdim aradim bulamadim hiçbiryerde yok
Bisey dicem bu erkek pap disiyi yuvaya hala sokturmuyo kendiside yavrunun yaninda duruyo üsdünede yatmiyoPetsopta satılıyor Veya internet sitelerinde
Bende de aynı durum mevcut erkek dişiyi yatırmadı yumurtaya erkeği aldım dişi kendi yattı ve çıkardı yumurtayı ilk yavruyu oldurdu ama 3 tanesini büyütüyor.Erkeği ayrı bir kafese alın dişi tek başına besler.Bisey dicem bu erkek pap disiyi yuvaya hala sokturmuyo kendiside yavrunun yaninda duruyo üsdünede yatmiyo
Besleyemiyor disiBende de aynı durum mevcut erkek dişiyi yatırmadı yumurtaya erkeği aldım dişi kendi yattı ve çıkardı yumurtayı ilk yavruyu oldurdu ama 3 tanesini büyütüyor.Erkeği ayrı bir kafese alın dişi tek başına besler.
O zaman kendiniz beslemelisinizBesleyemiyor disi