Yumurtadan çıkış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Hocam benim kuşlar kuluckada şuan yumurta içten çatlamaya başlamış ama ben çalışıyorum sabah 10 akşam 10 evde kimse olmuyor 5 gibi geliyolar bizim diside sıkıntılı dön kuluckada beslemedi yavruları ne yapabilirim bu gece veya sabah çıkarsa kaça kadar aç kalabilir

Hocam benim kuşlar kuluckada şuan yumurta içten çatlamaya başlamış ama ben çalışıyorum sabah 10 akşam 10 evde kimse olmuyor 5 gibi geliyolar bizim diside sıkıntılı dön kuluckada beslemedi yavruları ne yapabilirim bu gece veya sabah çıkarsa kaça kadar aç kalabilir
ilk gün beslenmemesi sorun değil ancak ısıtmaması sorun. Kendi hallerinde kalmaları iyi olabilir. Gözlemi akşam siz gelince dikkatlice yapınız. Bazen çok rahatsız edildiklerinde de beslememe gibi davranışlara bürünebiliyorlar.

Önceki kuluçkada beslemediyse bu sefer tedbirinizi almalısınız. Gerekirse küvez yapıp şırıngayla beslemelisiniz..

Geri