Yumurtadan Maksımum Cıkma Süresi Nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elvis

iyikus.com Üyesi
Evet arkadaşlar 4 yumurtamız var.ama galıba hepsi bos veya ölü:( bırıncı yumurtanın 21.günü bugün. Yumurtalar maksimum kac gunde cıkar acaba.kac gün sonra yumurtaları almalıyız yuvalıktan.yumurtaları almazsak kuslar hep oturur mu uzerine yoksa bız mı almalıyız

Resmen zorla sokuyorum.yanı girmesleer de oluyor mu bir süre yavrularının yanına.yoksa her an yanlarınsa mı olmalılar.nornalde bırı yem yıyor digeri hep içeride duruyordu.sımdı ıkısı de dısarıda .girmek istemıyor gibi.normalı nedir bu durumun acaba

Oyla 0
Merhaba, yumurtalar çıktıktan sonra az oranda yatmalar ve beslemek için girmeler ağırlık kazanır. Stres kaynaklıda yatmıyor olabilir. Besleme durumunda sıkıntı yok değil mi?

Oyla 0
Beslemede sıkıntı yok gibi duruyor.ama dısarı cıkıyorlar.anladıgım kadarıyla dısarı cıkmalsrında sıkıntı yok o zaman. Yanı sadece besleme ıcın girebılırler mı. Sıcak tutmaları gerekmıyor mu acaba yavruları. Dişi girmese de erkek giriyor besleme dısında ara sıra ve kızı da sokmaya calısıyor.

Oyla 0
Bu arada ben tekrar tekrar bılgılerınız ıcın tesekkur edıyorum. Papağanlarla alakalı ancak uretıcılerın tecrubelerıyle bılgılenebılıyoruz. Cok teşekkur ederım ilginiz için , umarım bu sıte de cok daha yaygınlasır .

Oyla 0
Genel olarak daha az ısıtmak için girerler. Yumurtalar tamamlandığı için daha az yatıyorlar üzerlerine. Beslemek için girip çıkıyorsa sıkıntı olmayacaktır. Kaç günlük yavrular? fotoğraf atmanız mümkün müdür bebeklerden

Oyla 0
Geri