İlk yumurtalaı olduğu için biraz beklemek istedim.kontrol etmedim.Merhaba, epey ara geçmiş. Yumurtalarda dolma var mı, kontrol ettiniz mi? İkisi de boşsa kuluçkayi bitiriniz. Kuşunuz muhtemelen kızgınlık yumurtasi attı
İlk yumurtalaı olduğu için biraz beklemek istedim.kontrol etmedim.
Bir de yumurtlamadan önce yuvaya talaş koymuştum dişi bütün talaşları dışarıya attı ilk yumurtadan sonra kendi tüylerinden Bir zemin hazırladı şu anda tüyleri var içeride bolca onun için bir şey söyleyebilir misinizMerhaba, epey ara geçmiş. Yumurtalarda dolma var mı, kontrol ettiniz mi? İkisi de boşsa kuluçkayi bitiriniz. Kuşunuz muhtemelen kızgınlık yumurtasi attı
Hocam Ben Tüyleri Atmamanızı Öneririm. Talaşlarıda Yavrular Çıktıktan Sonra Azar Azar Ekleyebilirsiniz.Bir de yumurtlamadan önce yuvaya talaş koymuştum dişi bütün talaşları dışarıya attı ilk yumurtadan sonra kendi tüylerinden Bir zemin hazırladı şu anda tüyleri var içeride bolca onun için bir şey söyleyebilir misiniz
Yok zaten elle mi yorumHocam Ben Tüyleri Atmamanızı Öneririm. Talaşlarıda Yavrular Çıktıktan Sonra Azar Azar Ekleyebilirsiniz.
Yuvadan çıksın ışık kontrol yapacağımTermal dengeyi sağlıyor bu tüyler ve mümkün mertebe atılmamalı. Kuşlar yumurta dönemi malzeme sevmez ancak bebekler çıkmaya başladıkça çok az, bir tutam eklemek gerekiyor. Bebekler büyüdükçe talaş oranı arttırılabilir pislenmeyle doğru orantılı. Yumurtala dolu gibi görünüyor uzaktan ancak ışık kontrolü şart
Lütfen fotoğraf atabilir misiniz Bizim de böyle bir deneyimimiz olmuştu. Anne ve babaya besin takviyesinde bulunmuştuk. Allah nazarlardan saklasın?İlk bebek çıktı,ne yapmalıyım.?
Hocam merhabalar benim sultan çiftim yumurtladı 24 Eylül de ilk yumurta 26 Eylül de ikinci yumurta 28 Eylül de üçüncü yumurta geldi ancak bugün eve geldiğimde tabanda bir yumurta vardı ve resmen kabuğu yoktu çok yumuşaktı aradan 1 gün dahi geçmeden yumurta yapmış olabilir mi ve sizce neden bu kadar yumuşak kabuklu bir yumurta yapmış olabilir
Kalsiyum eksikliği değildir bence hocam çünkü her şeyleri tam ve bu kuşumun ikinci tecrübesi daha hiç böyle bir şey yapmamıştı sanırım erken yumurtladıMerhaba, kalsiyum eksikliğinden kaynaklı ya da zamansız yumurtlama (çok ama çok nadir) gerçekleşmiş olabilir.