genelde pek süreci etkilemiyor ancak ihtimali var. Belki de 2 yumurta da bırakacak?Anladım yarın da gelse sorun olmaz o Zaman depremden çok etkilendi kuşlarım
Bağırdılar sürekli
Korku etkilemiş olabilir mi diye düşündüm
genelde pek süreci etkilemiyor ancak ihtimali var. Belki de 2 yumurta da bırakacak?Anladım yarın da gelse sorun olmaz o Zaman depremden çok etkilendi kuşlarım
Bağırdılar sürekli
Korku etkilemiş olabilir mi diye düşündüm
Mümkün mü hocam aynı anda iki yumurta ?genelde pek süreci etkilemiyor ancak ihtimali var. Belki de 2 yumurta da bırakacak?
Aynı anda iki yumurta mümkün olmaz, kast ettiğim toplamda 2 yumurta yapıp, devam etmemesiydi.Mümkün mü hocam aynı anda iki yumurta ?
Tmm Doğanay hocam endişe ettim haliyle
Hayır hocam sizin söylediğinizde mümkün değil kamburu çıkmış kuyruk gereğinden fazla sekiyor popada şişlik var yumurta olduğuna 100 /100 eminim diyebilirimAynı anda iki yumurta mümkün olmaz, kast ettiğim toplamda 2 yumurta yapıp, devam etmemesiydi.
Sağol ümit hocam yumurta gelmedi ona şaşırdımHadi hayırlısı bakalım renkleri nasıl olucak
Yumurta lar dolu değilhmm bazı durumlarda kızgınlık atıp sonra 4-5 gün ara verip normal düzenine devam edebildikleri oluyor. İlk ikili doldu mu?
muhtemelen kızgınlık yaptı 2 tane. 4-5 güne yeni seri yumurtalar gelecektirYumurta lar dolu değil
Hocam üzerine bazen yatıyor ama çoğu zaman dışarıda 2. yumurtayı yapalı 3 gün oldu
Şaşırdım hocam bana da tecrübe oldu ciflesme de vardı amamuhtemelen kızgınlık yaptı 2 tane. 4-5 güne yeni seri yumurtalar gelecektir
bir ara ayırmıştın ya dişi sensiz de yumurtlarım ben dedi sanırım, süreci başlattıŞaşırdım hocam bana da tecrübe oldu ciflesme de vardı ama
Bakalım
yalancı kuluçka yaşadık o Zaman kandırdılar beni
Muhtemelen Doğanay hocam eşler eslemez yuvaliga ilgi duymuştu ondan sanırımbir ara ayırmıştın ya dişi sensiz de yumurtlarım ben dedi sanırım, süreci başlattı
şimdi anlaşıldıBir gelişme yaşandı bu Sabah kafes tabanında Yumurta fark ettim kafes büyük olduğu için fark etmemişim gözümden nasıl kaçar anlamadım
En köşede konumlanmış
Üst kısmını da bir güzel yemişler (afiyet olsun)
Zamanında geldiğini dusuncek olsursam bugün yine yumurta yapması gerekiyor
Yumurtaları almayı düşünüyordum ama bu durumda ertelemeye karar verdim
Üstüne tam anlamıyla yatmaya başlamadı çünkü
Bu süre içerisinde yumurtaların dolma ihtimali varmı
Diğer kuluçkada 3 yumurtada yatmaya başlamıştı
Evvet hocam boş diyebilirizşimdi anlaşıldı
3. yumurta zamanında geldi ama tabana gitti o halde. Bir miktar ışıklı saati uzatmak iyi olabilir ipek hocam. Muhtemelen 4. yumurta eli kulağındadır.
Tam yatmadıysa kanlanma olmayacaktır. Bu nedenle şimdilik boş diyemeyiz.
hmm, bu yumurta bozulmuş gibi. Soğutmuş kanlanan yumurtayıEvvet hocam boş diyebiliriz
Sabah baktım benim demek istediğim üstüne yatarsa doluluk oranı nedir?
Yok hocam üst taraftaki kırmızılık keçeli kalemle yazılan rakamhmm, bu yumurta bozulmuş gibi. Soğutmuş kanlanan yumurtayı
ha öyleyse sorun yok Dolu olabilir şuan anlamak zor. Yakından görmem lazım, fotoğrafla pek anlamak mümkün değil kanlanma olmadan dolu olup olmadığı.Yok hocam üst taraftaki kırmızılık keçeli kalemle yazılan rakam
Hocam şimdi Yumurta boş ya üstüne tamamen oturmaya başlarsa dolar mı?ha öyleyse sorun yok Dolu olabilir şuan anlamak zor. Yakından görmem lazım, fotoğrafla pek anlamak mümkün değil kanlanma olmadan dolu olup olmadığı.
Düzenli 3 gün en az yattığında evet döllendiyse dolması gerekiyorHocam şimdi Yumurta boş ya üstüne tamamen oturmaya başlarsa dolar mı?
Şuan için eminim Yumurtaların ikiside boş