yurubeyakulum

yurubeyakulum

iyikus.com Üyesi
Merhaba arkadaşlar ben Mücahit Sürmeli, İstanbulda yaşıyorum. 24 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, 2 yaşında mavi-beyaz renklerde Kaymak adında erkek bir muhabbet kuşum var başka can dostum yok. Geçen yıl yaz aylarında sahiplendim kendisini, her türlü kelimeyi öğrettim, oyunlar oynadım. Çok güzel bir dostluğumuz var. Kendisini pek fazla sevdirmiyor temastan hoşlanmıyor ama elime geliyor omzumda dolanıyor saçlarımı kemiriyor. Çok fazla meyve sebze de sevmiyor tek aşkı dal darı ve zilli topu :))

Ekli dosyalar

Merhaba hoş geldiniz. Daş darı çok az miktarlarda vermelisiniz. Ayrıca probiyotik desteği vermeniz olası hastalık ihtimalini azaltır.
Hocam 1 daldarıyı 3 eş parçaya bölüp haftada 1 olacak şekilde veriyorum. Probiyotiğim yok fakat goldwings in b vitaminini kullanıyorum yine haftada bir olacak şekilde

B vitamini kullanmanız iyi ama yeterli değil. Tavsiyem kanatlıoil ( prozim ve vitabol ) alıp kullanmanız olur. 2 günde 1 prozim haftada 1 vitabol 1 de b vitamini şeklinde devam edersiniz. Tüy değişim zamanı haftada 2 vitabol 3 b vitamini her gün prozim diğer takviyelerle harmanyabilirsiniz yani👍

B vitamini kullanmanız iyi ama yeterli değil. Tavsiyem kanatlıoil ( prozim ve vitabol ) alıp kullanmanız olur. 2 günde 1 prozim haftada 1 vitabol 1 de b vitamini şeklinde devam edersiniz. Tüy değişim zamanı haftada 2 vitabol 3 b vitamini her gün prozim diğer takviyelerle harmanyabilirsiniz yani👍
Hocam bir de bir başlık açmıştım kuşumun kanadının üzerinde fındık kadar bi kitle var bugün veterinere götürdüm ama veteriner de anlayamadı ilaç tedavisine başladık 1 hafta sonra küçülür ya da yumuşarsa apse vardır dedi ama büyürse ve yanıt vermezse kemoterapiye başlarız dedi siz de bir kontrol edebilir misiniz rica etsem. Kaymak benim için çok kıymetli

M
Merhaba arkadaşlar ben Mücahit Sürmeli, İstanbulda yaşıyorum. 24 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, 2 yaşında mavi-beyaz renklerde Kaymak adında erkek bir muhabbet kuşum var başka can dostum yok. Geçen yıl yaz aylarında sahiplendim kendisini, her türlü kelimeyi öğrettim, oyunlar oynadım. Çok güzel bir dostluğumuz var. Kendisini pek fazla sevdirmiyor temastan hoşlanmıyor ama elime geliyor omzumda dolanıyor saçlarımı kemiriyor. Çok fazla meyve sebze de sevmiyor tek aşkı dal darı ve zilli topu :))
MaşAllah ne kadar sağlıklı güzel duruyor kuşunuz, uzun sağlıklı bir ömrü olsun

Geri