Yuvaliği kemirmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Dişi muhabbet kuşum yuvaligi kenarını kemiriyor ve sadece kafasını içeri sokuyor kendisi girmiyor sadece kafesin kapağını kapatıp yuvaligin kapağını açtığimda çıkmak için orayı kullanıyor ciftlestiklerini görmedim sizce bu kemirmesinin sebebi ne olabilir

Henüz kızgınlık kemirmesi gibi. Zamanla yuvayı keşfedecektir. Kemirmesi için güvenli ahşap parçalar + tüm havuç asılabilir.

İpek hocamızın da dediği gibi kahverengi olması illa şart değil ancak yüksek oranda dişilerin cere rengi hafif kahveyken sürece başlıyorlar gibi görünüyor. Buz mavi cereli çok kuşumda kuluçka başlattığından tek doğrusu yok.
Kafes tabanı ya da tünek yanı (ben öyle yapıyorum) asıyorum.

İpek hocamızın da dediği gibi kahverengi olması illa şart değil ancak yüksek oranda dişilerin cere rengi hafif kahveyken sürece başlıyorlar gibi görünüyor. Buz mavi cereli çok kuşumda kuluçka başlattığından tek doğrusu yok.
Kafes tabanı ya da tünek yanı (ben öyle yapıyorum) asıyorum.
Aynen öyle 👍hocam katılıyorum 3 kulukcada da cere buz mavisi iken başladı

Aynen öyle 👍hocam katılıyorum 3 kulukcada da cere buz mavisi iken başladı
Anladım hocam birsey daha sorucam bu hapşırma krizi devam ediyor onerdiginiz ilacı aldım ama geçmedi azalma oldu daha nadir krize giriyor yapabileceğim başka bişey var mi yoksa zaman mi vermem lazım kuşa

hangi ilaç alındı, ne şekilde kullandınız?
Monodoks kullandım hocam 5 gun kullandım 3 gün ara verdim 5 gun tekrar kullandım kapsül şeklinde kullandım bir suluga yarım kapsül şeklinde vermeye çalıştım hocam devam etmem gerekiyor mu tamamen geçmesi için kullanım şeklim doğru mu bu arada

solunum sıkıntısı çoktan geçmiş olmalıydı. Devam etmeyiniz ancak probiyotik ve diğer besinlerle takviye yapınız. Bir süre sonra durumu tekrar değerlendirelim. Müsait bir zamanda video atarsanız sevinirim.

Geri