Heyecanını anlıyorum ama bu gidişle yavrular zarar görecekYuvalıkta kuşum varken anne kuşa küvet koydum o da banyo yaptı sonrasında yavrunun üstüne oturdu. Yavru üşütürmü
kuşları cidden çok rahatsız ettim sanırım. küveti koyup odadan çıkmıştım anne kuş galiba kafasını sokmuş sadece. Yuvalıkta veya yavruda hiçbir ıslaklık yoktu. tüylerindede yoktu. erkek kuşta suyu içmiş sanırım.Heyecanını anlıyorum ama bu gidişle yavrular zarar görecek
Kulukca süreci en sakın geçirilmesi gereken süredir
Banyo yapmış iyi yapmışta
Şimdi Merak ediyorum ıslak halde yavrularin üstüne yattı daha çıkmamış yumurtlarida var yavruların vücut ısısını düşürür yumurtlari soğutur ve sonuç olarak
yavrular ölür
Yumurtlar bozuluyor
Haliyle senin de miralin
Adını ve yaşını bilmiyorum nasıl hitap edeyim bilemedim
Rica ederim kuşları rahat bırak
Tmm yavrular büyüyene kadar ilgilini rahatsız etmeden devam ettirkuşları cidden çok rahatsız ettim sanırım. küveti koyup odadan çıkmıştım anne kuş galiba kafasını sokmuş sadece. Yuvalıkta veya yavruda hiçbir ıslaklık yoktu. tüylerindede yoktu. erkek kuşta suyu içmiş sanırım.
bt - amin , forte , tollyamin hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz ?Tmm yavrular büyüyene kadar ilgilini rahatsız etmeden devam ettir
Yapman gereken gerwit, entrobac, BT -amin Forte veya Tollayamin Forte yi düzenli olarak vermek mamalarıni ihmal etmemek
Görsel paylasirsan sevirinim
Bu arada kuşların üremek için ilk süreçteler yaptığın her hareket diğer kulukcalari etkiler
Kuşların selameti için en iyisi bu söylediklerim
Kızmaca darilmaca yok
Uygun bir zamanda detaylı Bilgi vericem vitaminler ile ilgilibt - amin , forte , tollyamin hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz ?
ben o zaman şu anda sadece 2 günde bir yuvalık temizliği ve kursağın dolu olup olmadığını kontrol etmem bakmam yeterli olacaktır herhalde.
bt amin forte ile tollyamin forte ikisi de hemen hemen aynı içeriğe sahip ancak bende çalışan (iyi anlamda) tollyamin forte oldu. B kompleks ve aminoasit ihtiyaçlarını fazlaca giderecektir düzenli kullanımında. Haftada 2 kez verilebilir hem sudan hem de mamaya ilave edilebilir.bt - amin , forte , tollyamin hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz ?
ben o zaman şu anda sadece 2 günde bir yuvalık temizliği ve kursağın dolu olup olmadığını kontrol etmem bakmam yeterli olacaktır herhalde.
benim aslında asıl amacım oydu bundan önce burnu kapanmıştı bende su koydum kafasını bi güzel temizlemişti. şimdi yeniden olmuş ama dikkat etmeye çalışırım.Banyoluğu ben çok riskli görmüyorum ancak olabildiğince dikkatli olunmalı. 3 tane daha dolu yumurta var gibi görünüyor. Umarım onlarda çıkarlar
Dişi kuşun burun deliklerinin kapanmadığından emin olunuz. Epey dışkı birikmiş
Fis fis yardımı ile duş almasını sağlayabilirsinbenim aslında asıl amacım oydu bundan önce burnu kapanmıştı bende su koydum kafasını bi güzel temizlemişti. şimdi yeniden olmuş ama dikkat etmeye çalışırım.
ben sirkeli su ile fıs fıs yapıyordum. böyle yapmak doğru muFis fis yardımı ile duş almasını sağlayabilirsin
Çok fazla islatmadan
Ben olsam yapmazdım aloverali su daha sağlıklı olurben sirkeli su ile fıs fıs yapıyordum. böyle yapmak doğru mu