caklitella
Yeni Üye
Hoşbuldum hemen inceliyorum teşekkürlerMerhaba aramıza hoşgeldiniz konuyu incelemenizi tavsiye ederim kuşlarınız hayırlı olsunFinch / İspinozlar - Hint Bülbülü (Zebra İspinozlar)
Hint Bülbülü (Zebra İspinozlar) Çoğumuzun hint bülbülüyle bildiği, zebra ispinoz bunlar dediğinde hayır hint bülbülü bunlar yaptığı, naçizane minik mi minik, tatlı bir kuş türüdür. Ne sesi bülbüle, nede de Hindistan kökenli olmayan bu kuşa bu şekilde hitap edilmesi ilginç değil mi? Bu konuda...iyikus.com
Finch / İspinozlar - Hint Bülbülü Cinsiyet Ayrımı Yapmak
Hint Bülbülü Cinsiyet Ayrımı Nasıl Yapılır? İspinozların erkeklerini dişilerden nasıl ayırt edileceğinden bahsedeceğim; Cinsel Olarak Dimorfik Türler Bazı ispinozlar cinsel olarak dimorfiktir , yani erkekler görsel olarak dişilerden ayırt edilebilir. Tipik olarak bu türlerle, erkek iki...iyikus.com
Bence tek renkli olan dişi Kafa bölgesinde çizgileri olan erkek gibi bülbüllerin cinsiyeti hakkında bilgi sahibi değilim hocalar da bir baksınYani ikisinin tüm fiziksel özellikleri aynı gözüküyor ne yanakta turunculuk var ne göğüste çizgiler nede gaga renk farkı göremiyorum sanırım tekrar bi uğramak gerek petshopa
TeşekkürlerBence tek renkli olan dişi Kafa bölgesinde çizgileri olan erkek gibi bülbüllerin cinsiyeti hakkında bilgi sahibi değilim hocalar da bir baksın
O zaman erkek olması için yanaklarında turuncluk olması şart değil değil mi?sol taraftaki dişi gibi duruyor bence de
Bu erkekmiş ama o yazılan şeylere uymuyor yanaktaki renk vs gaga renkleri de aynı sanki kahverengi olanlayine de yakın bir görsel daha ekler misiniz?
Teşekkür ederim en kısa zamanda petshopa gideceğimFarklı bir alt mutasyonla ilgisi var mı diye düşündüm ancak dediğiniz gibi ikisi de dişi