Çok teşekkür ederim ipek hocam O sizin güzel düşüncenizden TebriklerÇok teşekkür ederim bana kalırsa Dalin birinciliğini hak ediyordu çok teşekkür ediyorum seni de tebrik ederim
İyi en azından benim 3.lüğüm konusunda hepimiz hemfikirizÇok teşekkür ederim bana kalırsa Dalin birinciliğini hak ediyordu çok teşekkür ediyorum seni de tebrik ederim
İyi en azından benim 3.lüğüm konusunda hepimiz hemfikiriz
Bütün yazılar güzeldi hocam ,biz dereceye girenler en azından emeğimizin karşılığını aldıkİyi en azından benim 3.lüğüm konusunda hepimiz hemfikiriz
Yaaaa cidden onu kast etmedim açıkçası yarışmadan çekilmeyi bile düşündüm ama kuş sayılarimin fazlalığı ve ihtiyacı olan birine vereceğimden bu seferlik öyle olsun dedim başka yarışmalar olursa oylamayı katılmayı düşünmüyorum yâda 1@2@3 luk durumu olsa dahi burada istediğim birine hediye etmek istiyorum bana oy verenlerin hepsine çok teşekkür ederimİyi en azından benim 3.lüğüm konusunda hepimiz hemfikiriz
Bütün yazılar güzeldi hocam ,biz dereceye girenler en azından emeğimizin karşılığını aldık
Yaaaa cidden onu kast etmedim açıkçası yarışmadan çekilmeyi bile düşündüm ama kuş sayılarimin fazlalığı ve ihtiyacı olan birine vereceğimden bu seferlik öyle olsun dedim başka yarışmalar olursa oylamayı katılmayı düşünmüyorum yâda 1@2@3 luk durumu olsa dahi burada istediğim birine hediye etmek istiyorum bana oy verenlerin hepsine çok teşekkür ederim