kafes papağan kafesi olduğu için kafes tabanındaki teller çok geniş. Farklı bir kafese babasıyla yavruyu koysam sıkıntı olurmu?Merhaba öncelikle yuvaliga daldariyi koyun kemirmeye başlasinlar gün içinde bir kaç saatliğine kafes tabanına indirin bol aspurlu bir yem verin baba kafes tabanına inecektir ve yem kırmayı öğrenecektir
Yumurta maması da öğrenmesine katkı sağlıyor bence ben güzel bir mama yapıyorum baba hemen atlıyor tabi yavrular da çekine çekine yemeye başlıyor ve yem kırma konusunda büyük adım atmış oluyurlar
Olmaz diye tahmin ediyorum daha önce böyle bir şey yapmadımkafes papağan kafesi olduğu için kafes tabanındaki teller çok geniş. Farklı bir kafese babasıyla yavruyu koysam sıkıntı olurmu?
kuşu bugün yuvalığın kapısında gördüm tamamen çıkmıştı. Bir soru daha sormak istiyorum kuşu dışarıda çıkarıp yürümesini sağlayabilrimiyiz?Olmaz diye tahmin ediyorum daha önce böyle bir şey yapmadım
Kuşların durumuna bağlı aslında
Ben doğru bulmuyorum yürümesi için yere bıraktığınız an karanlık bir yer arayacaktır ve koltuk altına vs. Girebilir dikkatli olmak şartıyla olabilirkuşu bugün yuvalığın kapısında gördüm tamamen çıkmıştı. Bir soru daha sormak istiyorum kuşu dışarıda çıkarıp yürümesini sağlayabilrimiyiz?
iepk hocamın dediği gibi yapıyorlar. Karanlık ya da bir şeyin altına saklanma ihtiyaçları oluyor. Kontrollü salarsanız eğer sorun olmaz (kısa süreli)kuşu bugün yuvalığın kapısında gördüm tamamen çıkmıştı. Bir soru daha sormak istiyorum kuşu dışarıda çıkarıp yürümesini sağlayabilrimiyiz?
ben bugün çıkarttım geldi boynumun altında yattıBen doğru bulmuyorum yürümesi için yere bıraktığınız an karanlık bir yer arayacaktır ve koltuk altına vs. Girebilir dikkatli olmak şartıyla olabilir
hocam korkuyorum kuşa birşey olur diyeAnne babalari çok acımasız ya bazen üstlerine atlarcasina yuvaya giriyorlar, bebekleri sıkıştırıyorlar