Özge Çakmakçı
iyikus.com Üyesi
Bayram girdi araya ve yaşadığım yerde kuşlarla ilgilenen hekim yok, maximum pet hayvanları ile ilgilenen bir kliniğe gidebilirim. Yine de çare oysa elbette gidebilirim ama kendim bunu yavaşlatıp ve hafiftelecek bir şey yapabileceksem bunu bilmek istiyorum. Veteriner teknikeriyim ama kuşlar üzerine bilgim yokMerhaba ,
Veterinere götürme şansınız var mı ? Doğanay hoca görünce yazacaktır
Resimden tam olarak neresi olduğunu anlamasamda sivilce gibi görünenin üzerinde bir çıkıntı var patlayacak gibi duruyur kuşunuz orası ile ilgileniyor mu ?Bayram girdi araya ve yaşadığım yerde kuşlarla ilgilenen hekim yok, maximum pet hayvanları ile ilgilenen bir kliniğe gidebilirim. Yine de çare oysa elbette gidebilirim ama kendim bunu yavaşlatıp ve hafiftelecek bir şey yapabileceksem bunu bilmek istiyorum. Veteriner teknikeriyim ama kuşlar üzerine bilgim yok
Fotoğraf kuyruk üstünde yağ bezesine ait, orada normalde sivri bir çıkıntı oluyor ya o kısmı, çok dokunmuyor. Normalde oraya kafasını sürerek aldığı yağı vücudunun her yerine dağıtırdı kafasıyla. Şimdi bunu yapmıyor.Resimden tam olarak neresi olduğunu anlamasamda sivilce gibi görünenin üzerinde bir çıkıntı var patlayacak gibi duruyur kuşunuz orası ile ilgileniyor mu ?
Görseli tam kabul etmediği için kırmak zorunda kaldım, umarım anlatabilmişimdirResimden tam olarak neresi olduğunu anlamasamda sivilce gibi görünenin üzerinde bir çıkıntı var patlayacak gibi duruyur kuşunuz orası ile ilgileniyor mu ?
Merhaba, o bölge kuşlarda çok iltihaplanıyor. Genelde kremlerle çözülüyor ancak ilginç bir şekilde şişmiş. Farklı bir şey olabilir mi dedirtti doğrusu
İki siyah nokta var. Bu görüntü bana parazit olabilir mi diye düşündürttü daha çokMerhaba, o bölge kuşlarda çok iltihaplanıyor. Genelde kremlerle çözülüyor ancak ilginç bir şekilde şişmiş. Farklı bir şey olabilir mi dedirtti doğrusu
Peki kremi ne kadar sıklıkla sürmeliyim, günde bir defa yada iki defa mı? Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyorOlabileceği en fazla tüy batığı gibi bir kist olabilir ama ihtimali düşük. Bahsettiğiniz kremi sürünüz mutlaka. Küçülür umarım diyelim. Bayram sonrası mutlaka veteriner görmeli
günde iki kez kullanılabilirPeki kremi ne kadar sıklıkla sürmeliyim, günde bir defa yada iki defa mı? Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor
Teşekkür ederim, içim şu an çok rahatladı.merhaba
bunun icin kanatli uzmanı gerekmez, her veteriner tedavi edebilir
Teşekkür ederim, iyi bayramlargünde iki kez kullanılabilir