Selçuk YÜKSEL
Veteran
Zamanında tek ayağı olmayan bir erkek kanarya gelmişti bana. Eşledim yavru da aldımTırnak sorun olmaz
Zamanında tek ayağı olmayan bir erkek kanarya gelmişti bana. Eşledim yavru da aldımTırnak sorun olmaz
O zaman sorun yok hocam 2 gündür kuşları dışarı salamıyordum. Bugün çıktılar birisinin kanat tüyü düşmüş sanırım. Dişi onu kuyruğuna takmaya çalışıyordu. Daha önce bizim oğlanın kuyruk ve kanatlarından düşenleri biriktiriyordum hatıra niyetine o hareketini görünce yuva hazırlığı diye düşünüp yuvalığa koydum onları da. Sanırım hazırlıklar başladıZamanında tek ayağı olmayan bir erkek kanarya gelmişti bana. Eşledim yavru da aldım
Başlamış evet gözünüz aydın. Yavruları sevmeniz nasip olur umarım.O zaman sorun yok hocam 2 gündür kuşları dışarı salamıyordum. Bugün çıktılar birisinin kanat tüyü düşmüş sanırım. Dişi onu kuyruğuna takmaya çalışıyordu. Daha önce bizim oğlanın kuyruk ve kanatlarından düşenleri biriktiriyordum hatıra niyetine o hareketini görünce yuva hazırlığı diye düşünüp yuvalığa koydum onları da. Sanırım hazırlıklar başladı
İnşaAllah hocam bekleyen herkese nasip olsunBaşlamış evet gözünüz aydın. Yavruları sevmeniz nasip olur umarım.