Sayın ablaları, abileri bu fukara bebemin cinsiyetini biliyorum fakat ırkını bilmiyorum. Nedir necidir bu çingene bebesi
Şimdiden teşekkür eder ellerinizden öper çingenem
AynenBenim de yüzüme yüzüme çemkiriyor aynı tonda bağırıp.İşte bunlar hep çok şımartılmaktan
Merhabalar. Kuşunuz Angaralı fakat ataları Cekoslavak Pakistan çok daha küçüktür, yerlilerin ise kanat kuyruk uzunluğu daha kısadır. Cekoslavak, eminim..
Sayın ablaları, abileri bu fukara bebemin cinsiyetini biliyorum fakat ırkını bilmiyorum. Nedir necidir bu çingene bebesi
Merhabalar. Kuşunuz Angaralı fakat ataları Cekoslavak Pakistan çok daha küçüktür, yerlilerin ise kanat kuyruk uzunluğu daha kısadır. Cekoslavak, eminim..
Eşlemede ırk önemli mi peki Çiçi içinahaha çok keyif aldım pozlardan
Kuş orijinal çek boyutunda gibi görünüyor. Klasik mavi ya da gök mavi diye geçiyor ve siyah faktör içermiyor. Yeni renkler görmek istiyorsanız mutlaka koyu maviler tercih etmelisiniz eşlemede
Anladım teşekkür ederimırk kendisi gibi çek olsa daha uygun olur ama bir üst model diyeceğim anlayın, hollanda, küçük ingilizler ya da kırmalarda olabilir.
Bence kesinlikle bu pozlarla manken olabilir. Çiçi'ydi sanırım yoksa Sindi miydi ups unuttum. Rüştü abi çeksin bu ponçik de poz versin
Çiçi buBence kesinlikle bu pozlarla manken olabilir. Çiçi'ydi sanırım yoksa Sindi miydi ups unuttum. Rüştü abi çeksin bu ponçik de poz versin