Akşam uyurken ses çıkarması

Ramazaniperlik

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, muhabbet kuşum uyurken ses çıkarıyor. Uykuya geçtikten bir muddet sonra ses kesiliyor ama uykuya gecme sirasinda mirildanma gibi inleme gibi ses çıkarıyor. Yaklasık 1 aydan fazla oldu bunu farkedeli astımdır diye aviast kullandim ama daha artmaya basldi 3. gunun sonunda onu kestim vitamine basladim. 3 gun sonra onu da kestim sonra biraz dinlendirdikten sonra sarımsaklı suya başladım.Yarım suluğa sarımsaklısu yarısı da normal su olacak şekilde. Bağırsaklarında sorun vardır diye. 3 gun de ona devam edip, simdi 2.gun oldu vitamine devam ediyorum. Veterinere goturecgim ama vete video gosterdim yumrta vs. dedi halbuki oyle bir sey yok. Sizlerden de tavsiye alabilir miyim lutfen. Tesekkur ederim. Buna ek olarak kuyruk sallanması da mevcut.

dışkı güzel ancak ses sorunu ilerlemiş, bunun bir çok sebebi olabilir ancak ilk elenmesi gereken bakteriyel enfeksiyondur.

veteriner kliniklerinden tylosin tartarat ya da tilmikosin etken maddeli antibiyotiklerden herhangi birini almanızı öneririm. doksisiklin de olur ama bu seviyede yeterli gelmeyebilir.

kliniklerde bulamazsanız size yakın bolu'da altay ecza deposu var. iletisime geçerseniz sizi yönlendirir. aldığınız ilacın ismini yazarsanız kullanımını söyleriz

Screenshot_20220423-235301_Samsung Internet.jpg

dışkı güzel ancak ses sorunu ilerlemiş, bunun bir çok sebebi olabilir ancak ilk elenmesi gereken bakteriyel enfeksiyondur.

veteriner kliniklerinden tylosin tartarat ya da tilmikosin etken maddeli antibiyotiklerden herhangi birini almanızı öneririm. doksisiklin de olur ama bu seviyede yeterli gelmeyebilir.

kliniklerde bulamazsanız size yakın bolu'da altay ecza deposu var. iletisime geçerseniz sizi yönlendirir. aldığınız ilacın ismini yazarsanız kullanımını söyleriz

Ekli dosyayı görüntüle 23650
Anladım çok sağolun pazartrsi gunu bakayım veterinerlere bulamzsam oradan siparis veririm. Bu sarimsakli su vitamin avi ast vs. kullandim yorulmuştur belki birkac gun dinlenmesinde fayda vardir degil mi hicbir sey vermeyeyim su ve yem harici. O ilaca baslayayim sonra.

Anladım çok sağolun pazartrsi gunu bakayım veterinerlere bulamzsam oradan siparis veririm. Bu sarimsakli su vitamin avi ast vs. kullandim yorulmuştur belki birkac gun dinlenmesinde fayda vardir degil mi hicbir sey vermeyeyim su ve yem harici. O ilaca baslayayim sonra.
Uykuya gecerken yapıyor sonra kesiyor, kuyruk sallanması vs nasıl peki?

yorulmamıştır onlar ilaç değil
Uykuya gecerken yapıyor sonra kesiyor, kuyruk sallanması vs nasıl peki?

siz bence vakit kaybetmeden ilaç temin edin ses çok kötü

yorulmamıştır onlar ilaç değil

siz bence vakit kaybetmeden ilaç temin edin ses çok kötü
Hocam ilk işim pazartesi gunu veterrinerlere bakmak o ilac icin ama sizi de yanlış yonlendirmis olmayayım cunku şu an mesela mışıl mışıl uyuyor kafasını tuylerine gommus arkaya doğru oyle uyuyor. Ve gun icindeki videolarindan birini de yukleyeyim yine, o ses ilk baslardaki halleri şu an uyumaya gecerken yapıyor ve bu kadar ağır degil acaba doksisikllinle mi baslasak agır, yanlis bi ilac vermekten korkuyorum o yuzden.Yani o videodakinden daha hafif su an ama ya da dediginiz ilaclari alip kullansam kucuk dozda sorun olmaz heralde. Ne kadar vermeliyim o ilaclardan? Hatta yarın uykuya gecerken yeni videoda cekeyim size.

Hocam ilk işim pazartesi gunu veterrinerlere bakmak o ilac icin ama sizi de yanlış yonlendirmis olmayayım cunku şu an mesela mışıl mışıl uyuyor kafasını tuylerine gommus arkaya doğru oyle uyuyor. Ve gun icindeki videolarindan birini de yukleyeyim yine, o ses ilk baslardaki halleri şu an uyumaya gecerken yapıyor ve bu kadar ağır degil acaba doksisikllinle mi baslasak agır, yanlis bi ilac vermekten korkuyorum o yuzden.Yani o videodakinden daha hafif su an ama ya da dediginiz ilaclari alip kullansam kucuk dozda sorun olmaz heralde. Ne kadar vermeliyim o ilaclardan? Hatta yarın uykuya gecerken yeni videoda cekeyim size.

solunum sistemi rahatsızlıkları komplikedir bakteri, protozoa, mantar, parazit vb kaynaklı olur. sırayla deneme yanılma şeklinde ilaç kullanılır. öncelikle tilmikosin kullanımı bence uygun olur. ilaçlarin ağırlığı hepsinin yaklaşık aynıdır.

nokta atış tedavi için istanbul'da istanbulvet, izmir'de özvet, eskişehir'de duru veteriner kliniklerine gidebilirsiniz. radyoloji ve laboratuvar testleriyle kesin teşhis koyabilirler. ancak muhtemelen bi kaç bin tl masrafı olur

Geri