Ramazaniperlik
Yeni Üye
Arkadaslar merhaba, muhabbet kuşum uyurken ses çıkarıyor. Uykuya geçtikten bir muddet sonra ses kesiliyor ama uykuya gecme sirasinda mirildanma gibi inleme gibi ses çıkarıyor. Yaklasık 1 aydan fazla oldu bunu farkedeli astımdır diye aviast kullandim ama daha artmaya basldi 3. gunun sonunda onu kestim vitamine basladim. 3 gun sonra onu da kestim sonra biraz dinlendirdikten sonra sarımsaklı suya başladım.Yarım suluğa sarımsaklısu yarısı da normal su olacak şekilde. Bağırsaklarında sorun vardır diye. 3 gun de ona devam edip, simdi 2.gun oldu vitamine devam ediyorum. Veterinere goturecgim ama vete video gosterdim yumrta vs. dedi halbuki oyle bir sey yok. Sizlerden de tavsiye alabilir miyim lutfen. Tesekkur ederim. Buna ek olarak kuyruk sallanması da mevcut.
youtube.com
youtube.com
- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

- YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.