kuşunuz dişiHocam benim kuşumun dişi olduğundan emin değilim petshopçu erkek diye satmıştı bir daha bakarmısın?
Albino olması için komple beyaz mı olmadı lazım biraz önce benim kuşuma da erkek dediniz ceresi bu renkCinsiyeti erkek hocam. df dediğimiz çift faktörlü spangle.
Cere rengi, cinsiyet tayini için geçerlidir. Kuşunuzun albino olması için saf beyaz olması ve gözlerinin kırmızı olması gerekmektedir.Albino olması için komple beyaz mı olmadı lazım biraz önce benim kuşuma da erkek dediniz ceresi bu renk
Rengi beyaz ama gozler kirmizi degilse. Cinsi ne oluyorCere rengi, cinsiyet tayini için geçerlidir. Kuşunuzun albino olması için saf beyaz olması ve gözlerinin kırmızı olması gerekmektedir.
Beyaz DF (çift faktör) spangleRengi beyaz ama gozler kirmizi degilse. Cinsi ne oluyor
Peki renk sari göz kirmizi olursaBeyaz DF (çift faktör) spangle
LutinoPeki renk sari göz kirmizi olursa
çekinik parçalı oluyorlar. Lutino kuşunuz erkek gibi @arrivalSırtı mavi diğer heryeri beyaz ise
Teşekkür ederim bende öyle umut ediyorum bakalım zaman gösterecekçekinik parçalı oluyorlar. Lutino kuşunuz erkek gibi @arrival
dişiMerhaba 1 ay oldu alalı kusu alirken erkek dediler ama emin olamadım sizce cinsiyeti nedir?Ekli dosyayı görüntüle 10854
Kuşunuz dişi maşallahDoğanay bey merhabalar daha önce atmıştım kuşum biraz daha yavruydu peki bu havuç canavarı cinsiyeti erkek olarak devam ediyor mu
Teşekkür ederimKuşunuz dişi maşallah
kesinlikle dişiTeşekkür ederim