Kuşunuz erkek. Çift faktörlü spangle kuşunuz. Double faktör (df) olarak söyleniyor genelde.Ekli dosyayı görüntüle 11191merhaba kusum erkek mi disimi net bir bilgi verebilirmisiniz bir de gözü kırmızı değil cinsi ne ?
Kuşunuz erkek. Çift faktörlü spangle kuşunuz. Double faktör (df) olarak söyleniyor genelde.Ekli dosyayı görüntüle 11191merhaba kusum erkek mi disimi net bir bilgi verebilirmisiniz bir de gözü kırmızı değil cinsi ne ?
kırmızı imişEkli dosyayı görüntüle 11191merhaba kusum erkek mi disimi net bir bilgi verebilirmisiniz bir de gözü kırmızı değil cinsi ne ?
gözü kırmızıymış ama. kesin erkekmi bugün aldim eşe atmak için ama şüphelendim karsiz kaldiysaniz başka fotografta yollayabilirimKuşunuz erkek. Çift faktörlü spangle kuşunuz. Double faktör (df) olarak söyleniyor genelde.
eminim ama atabilirsiniz tabi yine degözü kırmızıymış ama. kesin erkekmi bugün aldim eşe atmak için ama şüphelendim karsiz kaldiysaniz başka fotografta yollayabilirim
Kuşunuz erkek Kırmızı gözlüyse albino, değilse Doğanay hocamın da söylediği gibi; çift faktörlü spanglegözü kırmızıymış ama. kesin erkekmi bugün aldim eşe atmak için ama şüphelendim karsiz kaldiysaniz başka fotografta yollayabilirim
teşekkür ederimeminim ama atabilirsiniz tabi yine de
kuyrugunun kenarinda kahverengi lekeler nedir acabaEkli dosyayı görüntüle 11201teşekkür ederim
Biraz pislenmiş duruyor. Kuş erkek ama albino değil df gibi.kuyrugunun kenarinda kahverengi lekeler nedir acaba
biraz fazla soru sordum ama tam olarak cinsini nasil anlayabiliriz ve hangi irk oldugunuBiraz pislenmiş duruyor. Kuş erkek ama albino değil df gibi.
jumbo mubiraz fazla soru sordum ama tam olarak cinsini nasil anlayabiliriz ve hangi irk oldugunu
kırık gibi daha çok jumbo/çek ya da başka bir eşlemejumbo mu
Merhaba, daha sağlıklı bir yorum için, doğal ışıkta ve cere kısmı kameraya dönük çeker misiniz. Bu fotoğraflara göre ikisi de dişi gibi.Kuşlarımın cinsiyeti nedir sarı dişi mavi erkek diye aldım ama ikisine de erkek diyenler oldu
Kuşlarımın cinsiyeti nedir sarı dişi mavi erkek diye aldım ama ikisine de erkek diyenler oldu
BuyrunMerhaba, daha sağlıklı bir yorum için, doğal ışıkta ve cere kısmı kameraya dönük çeker misiniz. Bu fotoğraflara göre ikisi de dişi gibi.
fotoğraf nasıl yanıltıyor insanı. Bu fotoğrafa göre de erkek.
Nasıl çekmem gerekiyor ne olması için tavsiyenizi bekliyorumfotoğraf nasıl yanıltıyor insanı. Bu fotoğrafa göre de erkek.
Maşallah, evet yavru... genelde yavruluktan ortalama 45. Güne değin kuşlar elden kaçamazlar ve uçmaları zayıf olduğundan sakin ve elde duran yapıdadırlar... Sizinkisi de böyle sanırım...çok tatlı ve muhtemelen iri bir kuştan kırma Çok beğendim maşallah Ve kuşunuz erkek evet...Bu minik eve bugün geldi. 3 gün önce yeme düşmüş. Lutino erkek dediler. Cinsiyeti nedir ve ne kadarlık bir kuş?
Ekli dosyayı görüntüle 11369
Maşallah, evet yavru... genelde yavruluktan ortalama 45. Güne değin kuşlar elden kaçamazlar ve uçmaları zayıf olduğundan sakin ve elde duran yapıdadırlar... Sizinkisi de böyle sanırım...çok tatlı ve muhtemelen iri bir kuştan kırma
Teşekkür ederim. Babası jumbo dediler ama emin değilim. Lutino sanıyordum ama spangle galiba gözleri kırmızı değil. İnşallah elde durmaktan vazgeçmez. Sevdirmek için yanımıza geliyor sürekli.Maşallah, evet yavru... genelde yavruluktan ortalama 45. Güne değin kuşlar elden kaçamazlar ve uçmaları zayıf olduğundan sakin ve elde duran yapıdadırlar... Sizinkisi de böyle sanırım...çok tatlı ve muhtemelen iri bir kuştan kırma Çok beğendim maşallah Ve kuşunuz erkek evet...