bu erkek maşallahHocam değiştirdim öncekini..bunun cinsiyeti nedir..teşekkürler
bu erkek maşallahHocam değiştirdim öncekini..bunun cinsiyeti nedir..teşekkürler
Çok teşekkür ederim ilginiz için ..iyi günlerbu erkek maşallah
Kuşunuz dişi ve eşleşmeye hazır döneme girmiş. Gözleri gördüğüm kadarıyla siyah? Eğer böyleyse, çift faktör spangle kuşunuz. Lutino değil.Kuşumun ilk aldigimdaki fotoğrafı ve yeni çektiğim fotoğrafını yükledim. Erkek lutino diye aldık. Yaklaşık 1 aydır ceresi kahverengi oldu. Eş düşünüyoruz. Ama cinsiyetinden emin olmak için yardimci olabilirmisiniz.
Evet gözleri siyah. Eş olarak öneriniz ne olur.Kuşunuz dişi ve eşleşmeye hazır döneme girmiş. Gözleri gördüğüm kadarıyla siyah? Eğer böyleyse, çift faktör spangle kuşunuz. Lutino değil.
eğer bu tip düz sarı ya da beyaz bebekler seviyorsanız, spangle bir erkek almanızı önerebilirim.Evet gözleri siyah. Eş olarak öneriniz ne olur.
Hocam lutino 14 aylık, yumurtlaması gerekmiyor mu. Ayrıca evde erkek muhabbet kuşumuzda var. Çok hırçın davranıyor.Dişi maşallah
Şuan tüy döneminde B vitamini takviyesi yapmanız iyi olacaktır..Dişi lutino diye aldık. Yaklaşık 14 aylık. Erkek olabilir mi?
Hocam lutino 14 aylık, yumurtlaması gerekmiyor mu. Ayrıca evde erkek muhabbet kuşumuzda var. Çok hırçın davranıyorDişi maşallah
Hocam bizde dişi sevda papağanı varken çiftleşmese dahi belirli aralıklarla yumutluyordu. Lutino 14 aydır hiç yumurtlamadı. Çiftleşmek için hiç bir gayreti de yokKızışma evresine giriyor, hırçınlığı bu sebeple olabilir...
Kızgınlık yumurtasından mı bahsediyorsunuz?
Tamam B vitamini takviyesi yapacağız. TeşekkürlerŞuan tüy döneminde B vitamini takviyesi yapmanız iyi olacaktır..
çokta ufak sayılmaz ama dişi giibiKuşumuz lutino diye aldık. Cinsiyeti belli değil dedi. Kaç aylık olabilir. Bide cinsiyeti nedir?
25 ocakta aldık 1 aylık demişti normalde 3 /4 aylık mı yoksa daha büyük mü sizce aldığımız yer yedi mi biziçokta ufak sayılmaz ama dişi giibi