fotoğraf göremedim :/kuşlarım 1.5 aylık acaba cinsiyetleri nedir?
fotoğraf göremedim :/kuşlarım 1.5 aylık acaba cinsiyetleri nedir?
Teşekkürler.Kuşunuz dişi
Albino ve Lutino Muhabbet Kuşu Cinsiyet Ayrımı
Çift faktör dominant genler hariç tüm albino ve lutino türlerinde , görselde olduğu gibi cere renginde pembemsi bir mor görülür. Burun etrafı beyazdan çok hafif açık mavimsi olabiliyor. Mor görülmüyorsa bir erkek muhabbet kuşunda ya hormonsal problemler bulunur yada yeni bir yavrudur. Yavrular olgunlaştığında pembe / mor cere rengine sahip olacaktır . Genelde cere renkleri hep aynı kalır.
Ekli dosyayı görüntüle 152
Albinolar genelde beyaz, lutino ise sarıdır. İki mutasyonunda gözleri kırmızıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 153
Teşekkür ederim...Kuşunuz dişi
Albino ve Lutino Muhabbet Kuşu Cinsiyet Ayrımı
Çift faktör dominant genler hariç tüm albino ve lutino türlerinde , görselde olduğu gibi cere renginde pembemsi bir mor görülür. Burun etrafı beyazdan çok hafif açık mavimsi olabiliyor. Mor görülmüyorsa bir erkek muhabbet kuşunda ya hormonsal problemler bulunur yada yeni bir yavrudur. Yavrular olgunlaştığında pembe / mor cere rengine sahip olacaktır . Genelde cere renkleri hep aynı kalır.
Ekli dosyayı görüntüle 152
Albinolar genelde beyaz, lutino ise sarıdır. İki mutasyonunda gözleri kırmızıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 153
Kuş dişiye dönecek gibi. Flashsız bir fotoğraf çeker misiniz?Kuşumun cinsiyetini öğfrenebilir miyim erkek diye üreticiden aldım ama
Teşekkür ederiz. Yanına nasıl bir dişi önerirsinizMaşallah tatlı bir erkek