Mustafa Tetik
Forum Sakini
Tedaviye devam etmem gerekiyor. Bulabildiğim tek yer temmuz sonuna getireceğini söyledi. Kısa sürede bulabileceğim bir yer var mı?
doğan babayiğitle iletişim kur hocam. Facebook üzerinden. En son 20 adet elinde olduğunu biliyorumTedaviye devam etmem gerekiyor. Bulabildiğim tek yer temmuz sonuna getireceğini söyledi. Kısa sürede bulabileceğim bir yer var mı?
doğan babayiğitle iletişim kur hocam. Facebook üzerinden. En son 20 adet elinde olduğunu biliyorum
Zaten arka planına bir sürü amphotericin resmi koymuşLink atarmısın Doğanay bir sürü doğan babayiğit çıkıyor![]()
Bu ilacı tollisan'ın sitesinde göremedim.
Acaba Bacterial MegaOil ilacının bölünmüş hali olabilir mi?
Zaten arka planına bir sürü amphotericin resmi koymuşyazınca çıkan ilk hesap
Hayırdır neye güldünüz, kime güldünüz anlamadım??bu resmi site zaten
Hayırdır neye güldünüz, kime güldünüz anlamadım??
Orjinal sitesinde bu ilaç yok..
Var da ben göremediysem, gösterirseniz sevinirim...
Alttaki linkte üreticinin sitesi var.
![]()
Bacterial MegaOil
Mega effect against young bird sickness! If the Kombikur (TKK Powder + Adeno-Coli Mix + Fungi + Matrix) does not work, take Bacterial MegaOil. The effect of Bacterial-MegaOil can be enhanced in combination with Matrix. With vaccinations or other medical treatments always provide Med. Tollyamin...www.schroeder-tollisan.com
Hayırdır neye güldünüz, kime güldünüz anlamadım??
Orjinal sitesinde bu ilaç yok..
Var da ben göremediysem, gösterirseniz sevinirim...
Alttaki linkte üreticinin sitesi var.
![]()
Bacterial MegaOil
Mega effect against young bird sickness! If the Kombikur (TKK Powder + Adeno-Coli Mix + Fungi + Matrix) does not work, take Bacterial MegaOil. The effect of Bacterial-MegaOil can be enhanced in combination with Matrix. With vaccinations or other medical treatments always provide Med. Tollyamin...www.schroeder-tollisan.com
Ben size güldünüz demedim.. Sizin yazınızın altında ki yorumda gülen arkadaşa yazdım.![]()
Amphotericin-B
Mega bacteria in Birds Mega bacteria refers to a group of bacteria known as Macrorhabdus ornithogaster. This pathogen can potentially cause diseases such as "black spot" or "going light syndrome" in bird species such as budgerigars, canaries, parrots, and other birds. The name "mega bacteria"...www.schroeder-tollisan.com
Gerginlikle alakası yok, gergin değilim.@Atilla Algansoy kardeşim bu kadar abartılıcak birşey yok. Ne olmuş bi gülme emojisi koyduysakGerginliğe gerek yok..
@Atilla Algansoy kardeşim bu kadar abartılıcak birşey yok. Ne olmuş bi gülme emojisi koyduysakGerginliğe gerek yok..
Gerginlikle alakası yok, gergin değilim.
Burada herkes her şeyi bilmek, her markanın her ürününün linkini bilmek zorunda değil.
Amaç herkesin birbiri ile bilgi paylaşması, insanlık namına ya da Allah rızası için kuşların hayatını kurtaracak bilgilere el birliği ile ulaşmak.
O yüzden böyle abartılı ifadeler bence hoş değil..
Ayrıca kendi adıma üzüldüğüm, Tollisanın bende olmayan tüm diğer ürünlerini 10 gün önce sipariş ettim ve belki de en çok işime yarayacak bu ürünü maalesef pas geçtim.
Buna da ayrı üzülüyorum şu an..
Gerginlikle alakası yok, gergin değilim.
Burada herkes her şeyi bilmek, her markanın her ürününün linkini bilmek zorunda değil.
Amaç herkesin birbiri ile bilgi paylaşması, insanlık namına ya da Allah rızası için kuşların hayatını kurtaracak bilgilere el birliği ile ulaşmak.
O yüzden böyle abartılı ifadeler bence hoş değil..
Ayrıca kendi adıma üzüldüğüm, Tollisanın bende olmayan tüm diğer ürünlerini 10 gün önce sipariş ettim ve belki de en çok işime yarayacak bu ürünü maalesef pas geçtim.
Bende öyle bir şey demedim.Ben size güldünüz demedim..
Eyvallah üstat.@
Ümit T. gülmüş
aynen Ümit hocaya katılıyorum, @Atilla Algansoy forumun tecrübeli, değerli ve önemli katkı sağlayan bir üyesisiniz, böyle iyi niyetli esprili yaklaşımlara takılmayın.
bakın ne güzel , böyle bir ürünün varlığını ve orjinal olarak nerden alabileceğinizi öğrendiniz bu forum sayesinde, ben de böyle bir sürü şey öğreniyorum forumdan![]()
Nereden aldınız merak ettimTollisanın bende olmayan tüm diğer ürünlerini 10 gün önce sipariş ettim ve belki de en çok işime yarayacak bu ürünü maalesef pas geçtim.