amphotericin b etken maddeli ilaç arıyorum

Mustafa Tetik

Forum Sakini
Tedaviye devam etmem gerekiyor. Bulabildiğim tek yer temmuz sonuna getireceğini söyledi. Kısa sürede bulabileceğim bir yer var mı?

Bu ilacı tollisan'ın sitesinde göremedim.
Acaba Bacterial MegaOil ilacının bölünmüş hali olabilir mi?

Oyla 0
bu resmi site zaten
Hayırdır neye güldünüz, kime güldünüz anlamadım??
Orjinal sitesinde bu ilaç yok..
Var da ben göremediysem, gösterirseniz sevinirim...
Alttaki linkte üreticinin sitesi var.

Oyla 0

Oyla 0

ne gülmesi anlamadım, nerde gülmüşüm ??????

ben orjinal (resmi, official) sitenin görüntüsünü attım arkadaş ürünü görsün diye, sorun nedir? Belki yardımcı olurlar diye TR resmi ithalatçısının telefonunu da yazdım,

Son düzenleme:
Oyla 0
Ben size güldünüz demedim.. Sizin yazınızın altında ki yorumda gülen arkadaşa yazdım.
Ben de gördüm biraz önce, biraz daha dikkatli inceleyince buldum.
Ama sitenin ''ürünlerimiz'' kısmında görünmüyor.
Başka ürünler ile ilgili kısmında görünüyor.
Göremedim netice olarak ve diğer ürünün içinde de ''megaoil'' yazında acaba bu üründen mi bölmüşler diye sordum.
Sonuç itibari ile tollisan uzmanı değilim, bilmek zorunda da değilim.
Göremediysem veya ürüne bugüne kadar ihtiyaç duymayıp adını bilmiyorsam bunun gülünecek bir tarafı var mı??

Oyla 0
@Atilla Algansoy kardeşim bu kadar abartılıcak birşey yok. Ne olmuş bi gülme emojisi koyduysak :) Gerginliğe gerek yok..
Gerginlikle alakası yok, gergin değilim.
Burada herkes her şeyi bilmek, her markanın her ürününün linkini bilmek zorunda değil.
Amaç herkesin birbiri ile bilgi paylaşması, insanlık namına ya da Allah rızası için kuşların hayatını kurtaracak bilgilere el birliği ile ulaşmak.
O yüzden böyle abartılı ifadeler bence hoş değil..
Ayrıca kendi adıma üzüldüğüm, Tollisanın bende olmayan tüm diğer ürünlerini 10 gün önce sipariş ettim ve belki de en çok işime yarayacak bu ürünü maalesef pas geçtim.
Buna da ayrı üzülüyorum şu an..

Oyla 0
@Atilla Algansoy kardeşim bu kadar abartılıcak birşey yok. Ne olmuş bi gülme emojisi koyduysak :) Gerginliğe gerek yok..

@
Burada herkes her şeyi bilmek, her markanın her ürününün linkini bilmek zorunda değil.
Amaç herkesin birbiri ile bilgi paylaşması, insanlık namına ya da Allah rızası için kuşların hayatını kurtaracak bilgilere el birliği ile ulaşmak.
Ayrıca kendi adıma üzüldüğüm, Tollisanın bende olmayan tüm diğer ürünlerini 10 gün önce sipariş ettim ve belki de en çok işime yarayacak bu ürünü maalesef pas geçtim.

Ümit T. gülmüş:)

aynen Ümit hocaya katılıyorum, @Atilla Algansoy forumun tecrübeli, değerli ve önemli katkı sağlayan bir üyesisiniz, böyle iyi niyetli esprili yaklaşımlara takılmayın.

bakın ne güzel , böyle bir ürünün varlığını ve orjinal olarak nerden alabileceğinizi öğrendiniz bu forum sayesinde, ben de böyle bir sürü şey öğreniyorum forumdan :)

Oyla 0

Elbette öyle kardeşim ama ara sıra makara kukara da yapıyoruz.. Seni aşağılamak yada dalga geçmek için kasıtlı yapılmış birşey yok..

Oyla 0
@

Ümit T. gülmüş:)

aynen Ümit hocaya katılıyorum, @Atilla Algansoy forumun tecrübeli, değerli ve önemli katkı sağlayan bir üyesisiniz, böyle iyi niyetli esprili yaklaşımlara takılmayın.

bakın ne güzel , böyle bir ürünün varlığını ve orjinal olarak nerden alabileceğinizi öğrendiniz bu forum sayesinde, ben de böyle bir sürü şey öğreniyorum forumdan :)
Eyvallah üstat.
Benim herkesin görüşüne, tecrübesine tanımasam da kişiliğine saygım var.
Ama herkesin iyi günü olur, kötü günü olur, çok kötü günü olur, acı günü olur..
Bu anlamda benim de bugün çok berbat, çok acı bir günüm oldu, belki ben alınganlık gösterdim...
Ama genel anlamda konuşmak isterim ki, her insan her şeyi bilemeyebilir, herkes sizler kadar tecrübeli olamayabilir.
Yorumlarda bunu da dikkate alarak, insanları bu faydalı forumdan en iyi şekilde yararlanacak ve/veya katkı sağlayabilecek şekilde foruma bağlayacak bir üslup olursa (ki genelde bu şekilde) bence çok daha verimli olur.
Yoksa kimlerin ne saçma bilgileri, ne basmakalıp saplantılı tecrübeden uzak düşünceleri, ne kadar gülünecek yorumları var, ne acemice yaklaşımları var..

Oyla 0
Geri