Merhabalar dün 1,5 yaş erkek kuşumda halsizlik gözlemledim tarttığımda normalde 33-36 arası değişiyordu kardeşleriyle gramları, 29 gram olduğunu gördüm göğüs kemiği sivrilmişti. hemen ayırdım kafes tabanında uyudu sık sık. vitamin ve probiyotik verdim şırıngayla ağzından mama verdim kursaktan kabul etmedi yem yediği için dal darı koydum. Bugün tarttığımda 27-28 gram civarı geldi dal darı ekledim gramı düştüğü için kursaktan elle besleme maması verdim. Tüneklere çıkıyor bazen de yerde. Hafif poposunun etrafında dışkı var yani ishal ama dışkısı pek sulu değil kusma yok dışkıda yem yok gözde bir şey yok ağızda akıntı vs yok. Dışkıda koku yok ağzının kokusundan emin değilim anlayamadım belirgin bi şey göremedim. Elimdeki ilaçların tarihleri geçmişti hepsini attım bi süre önce, önceden Bursa ve İstanbulda veterinerin anne babaları için verdikleri ilaçlardı elimdeki vitmin de aminosol onun da tarihi geçmek üzere şu an ne önerirsiniz. Elimde hiç ilaç yok. Gaziantep’teyim eczaneden alınabilecek ilaçları önerebilirseniz ilk önce internetten erişebileceğim ilaçlar gelene kadar kuşu kaybetmemiş olurum. Ayrıca kuşun dışkısını çekmek için sabah peçete koydum görseli ekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 80409362485__6C09A658-5E5B-4D08-80F2-A14D87AC5040.MOV

Ekli dosyayı görüntüle 80409362485__6C09A658-5E5B-4D08-80F2-A14D87AC5040.MOV

Son düzenleme: