Arkadaşlar Tyson marka RONİDAZOLE 40 PARLIAMENT isimli bu ilaç, kursak mantarı için etkili midir sizce?

Çözüm
yukarida yazdığım gibi yanlış bilgi.

ancak kursak mantari ve trichomoniasis bazen birlikte oluşur ve sıklıkla karıstırılır

bu ilaç trikomoniasis gibi bazi protozoalar, sindirim sistemindeki anaerob bakteriler ve kısmen de solunum yolundaki bakterilere etkilidir

ancak kursak mantari ve trichomoniasis bazen birlikte oluşur ve sıklıkla karıstırılır

bu ilaç trikomoniasis gibi bazi protozoalar, sindirim sistemindeki anaerob bakteriler ve kısmen de solunum yolundaki bakterilere etkilidir

Çözüm

Teşekkür ederim hocam peki kursak mantarı için hangi etken maddeyi ve hangi ilaçları tavsiye edersiniz?

forumdan yardım talebiniz yoksa ve bu ilacı alacaksanız, aynı firmaya ait aşağıdaki ürünü tercih etmeniz daha iyi olur. kuşun rahatsızlığını bilmiyorum tabi ki

Ekli dosyayı görüntüle 22968
Hocam görselini paylaştığım ilacı almadan önce, bu ürünü de gördüm buna da baktım lakin baktığım birçok yerde paylaştığınız bu ilacın üzerinde etken maddeleri ve oranları yazanını hiç görmedim. Öyle olunca tek etken maddedense iki etken maddeli belki daha geniş etki gücüne sahiptir düşüncesiyle Ronidazole 40 PARLIAMENT olanını maalesef satın aldım.

eczaneden mikostatin ya da triflucan şurup temin edilebilir, bunlar ucuz ve kalitelidir

benim fotosunu attığim ilaç mikostatin'in etken maddesine de içerir
Hocam mikostatin ve triflucan ı beşeri ilaç olmaları ve şeker/glikoz içerdikleri için kuşlara zararı (ve güçlü yan etkileri) olabilir diye düşünerek, o ilaçları ilk etapta düşünmedim

Hocam mikostatin ve triflucan ı beşeri ilaç olmaları ve şeker/glikoz içerdikleri için kuşlara zararı (ve güçlü yan etkileri) olabilir diye düşünerek, o ilaçları ilk etapta düşünmedim

internette dolaşan yanıltıcı bilgiler bunlar kesinlikle itibar etmeyin. sizin fotosunu attığiniz ilaç da şeker ve diğer katkıları içerir üstelik nerede ne şartlarda üretildiği hatta etken maddeyi içerip içermediği bile belli değil, hiç bir kontrol yok. tamamen pudra şekeri bile olabilir (bu markadan bağımsız olarak internette satılan ithal ürünler için yaziyorum tabi ki)

mikostatin ve triflucan dünyanın en yüksek standartlarinda ve t.c. sağlık bakanlığı denetiminde üretilir. içeriği %100 güvenilirdir. küçük çocuklarda bile güvenle kullanılır. en ufak bir yamuk durumda ruhsatları tamamen iptal edilebilir.

iyi geceler

Son düzenleme:
Hocam görselini paylaştığım ilacı almadan önce, bu ürünü de gördüm buna da baktım lakin baktığım birçok yerde paylaştığınız bu ilacın üzerinde etken maddeleri ve oranları yazanını hiç görmedim. Öyle olunca tek etken maddedense iki etken maddeli belki daha geniş etki gücüne sahiptir düşüncesiyle Ronidazole 40 PARLIAMENT olanını maalesef satın aldım.

malum artik ilaçlar çok pahalı. bu bir tavsiye değil ancak şöyle yapabilirsiniz, aldığinız ilacı 2-3 gun kullanın, fayda gorurseniz 7 güne tamamlayin. 3 gün sonunda hiç fayda görmezseniz bırakabilirsiniz. neticede kuşun rahatsızlığınin ne olduğu bilinmiyor

malum artik ilaçlar çok pahalı. bu bir tavsiye değil ancak şöyle yapabilirsiniz, aldığinız ilacı 2-3 gun kullanın, fayda gorurseniz 7 güne tamamlayin. 3 gün sonunda hiç fayda görmezseniz bırakabilirsiniz. neticede kuşun rahatsızlığınin ne olduğu bilinmiyor

ilacın üzerinde yazmıyor, kullanım dozunu biliyormusunuz?

Hocam 2 litreye 1 kendi ölçü kaşığı diye biliyorum ama sizin açıklamalarinizdan sonra direkt o ilaca hemen başlaMAdım. Aslında o ilaçla birlikte 2-3 ilaç daha almıştım. Belki satıcı kabul ederse o ilacı sizin dediğiniz ilaçla değiştiririm ihtimaline karşı önce şu aşağıdaki ilacı kullanarak başlamak istedim

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20220306-122534_Gallery.jpg
    SmartSelect_20220306-122534_Gallery.jpg
    917.7 KB · Görüntüleme: 8
@neanderthalensis hocam satıcı kabul ederse aşağıdaki şu iki ürünü de Gold serisi ile değiştirmeyi düşünüyorum; üçlü etken madde kombini daha etkili olabilir belki;

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20220306-125855_Gallery.jpg
    SmartSelect_20220306-125855_Gallery.jpg
    563.2 KB · Görüntüleme: 5
  • SmartSelect_20220305-001127_Gallery.jpg
    SmartSelect_20220305-001127_Gallery.jpg
    751.9 KB · Görüntüleme: 12
Hocam 2 litreye 1 kendi ölçü kaşığı diye biliyorum ama sizin açıklamalarinizdan sonra direkt o ilaca hemen başlaMAdım. Aslında o ilaçla birlikte 2-3 ilaç daha almıştım. Belki satıcı kabul ederse o ilacı sizin dediğiniz ilaçla değiştiririm ihtimaline karşı önce şu aşağıdaki ilacı kullanarak başlamak istedim

bu ilaç solunum yolu antibiyotiğidir.

firmanın tüm ilaçları için doz aşağıdadır

Screenshot_20220306-125941_WhatsApp.jpg

Burdaki Coli mix ürünü yerine aynı firmanın şu aşağıdaki iki ürününden hangisi özellikle E coli ve Salmonella ya daha etkilidir sizce hocam;

Ekli dosyalar

• SmartSelect_20220306-014233_Facebook.jpg
    SmartSelect_20220306-014233_Facebook.jpg
    568.2 KB · Görüntüleme: 13
  • SmartSelect_20220306-014354_Facebook.jpg
    SmartSelect_20220306-014354_Facebook.jpg
    550 KB · Görüntüleme: 10
Burdaki Coli mix ürünü yerine aynı firmanın şu aşağıdaki iki ürününden hangisi özellikle E coli ve Salmonella ya daha etkilidir sizce hocam;

bunu dışkıya laboratuvar analizi yapılmadan kesin bilemeyiz. örneğin salmonellanın yüzlerce alt türü var birine iyi gelen ilaç diğerinde işe yaramayabilir . bazi durumlarda hic bir antibiyotik istenen sonucu vermeyebilir de

genel bilgi amaçlı yaziyorum; bu iki ilaç da kullanılabilir, ancak aşağidaki ilaç bana göre biraz daha iyidir

Screenshot_20220306-132056_Samsung Internet.jpg

bunu dışkıya laboratuvar analizi yapılmadan kesin bilemeyiz. örneğin salmonellanın yüzlerce alt türü var birine iyi gelen ilaç diğerinde işe yaramayabilir . bazi durumlarda hic bir antibiyotik istenen sonucu vermeyebilir de

genel bilgi amaçlı yaziyorum; bu iki ilaç da kullanılabilir, ancak aşağidaki ilaç bana göre biraz daha iyidir

Ekli dosyayı görüntüle 22998
Hocam o zaman dediğiniz ilacı değiştirmeyeyim, onun yerine sadece Ronidazole PARLIAMENT ilacını, sizin o önerdiğiniz ile değiştirebilirsem yeterli olur galiba

Geri