Tolstoyevski
iyikus.com Üyesi
Hocam o zaman dediğiniz ilacı değiştirmeyeyim, onun yerine sadece Ronidazole PARLIAMENT ilacını, sizin o önerdiğiniz ile değiştirebilirsem yeterli olur galiba
Hocam mikostatin değil ama evde Triflucan vardı diye biliyorum, bu ikisinin etken maddeleri farklı zannedersem, sizce Triflucan Mikostatin kadar etkili midir?bence hiç değiştirmekle ugraşmayin kargosu parası vs
mikostatin şurup eczanede
Hocam mikostatin değil ama evde Triflucan vardı diye biliyorum, bu ikisinin etken maddeleri farklı zannedersem, sizce Triflucan Mikostatin kadar etkili midir?
Tyson ve Pantex Tyson aynı firma.@neanderthalensis @Doğanay Y. @Malkoçoğlu @Muratsani hocalarım aklıma takılan bişey var. Pantex Holland ve Tyson dışında bi de "pantextyson" diye bir marka da var, normal Tyson ile aynı mı yoksa farklı bir marka mı, neyin nesi tam anlayamadım, bilginiz var mı bu marka tam olarak neyin nesidir?
@neanderthalensis @Doğanay Y. @Malkoçoğlu @Muratsani hocalarım aklıma takılan bişey var. Pantex Holland ve Tyson dışında bi de "pantextyson" diye bir marka da var, normal Tyson ile aynı mı yoksa farklı bir marka mı, neyin nesi tam anlayamadım, bilginiz var mı bu marka tam olarak neyin nesidir?