Arkadaşlar Tyson marka RONİDAZOLE 40 PARLIAMENT isimli bu ilaç, kursak mantarı için etkili midir sizce?

Çözüm
yukarida yazdığım gibi yanlış bilgi.

ancak kursak mantari ve trichomoniasis bazen birlikte oluşur ve sıklıkla karıstırılır

bu ilaç trikomoniasis gibi bazi protozoalar, sindirim sistemindeki anaerob bakteriler ve kısmen de solunum yolundaki bakterilere etkilidir
Hocam mikostatin değil ama evde Triflucan vardı diye biliyorum, bu ikisinin etken maddeleri farklı zannedersem, sizce Triflucan Mikostatin kadar etkili midir?

triflucan biraz daha etkilidir ancak temin etmek zor olduğu için yazmamıştım. ben 2 ay önce yaklaşik 50 eczaneyi telefonla aradıktan sonra bulabildim

@neanderthalensis @Doğanay Y. @Malkoçoğlu @Muratsani hocalarım aklıma takılan bişey var. Pantex Holland ve Tyson dışında bi de "pantextyson" diye bir marka da var, normal Tyson ile aynı mı yoksa farklı bir marka mı, neyin nesi tam anlayamadım, bilginiz var mı bu marka tam olarak neyin nesidir?

tyson = pantextyson

aşağıdaki linkleri incemenizi öneririm

Thread 'Pantex Tyson Firması ve İlaçları hakkında' Pantex Tyson Firması ve İlaçları hakkında

Thread 'Pantex Pigeon Tyson Firması ve İlaçları Hakkında 2' Pantex Pigeon Tyson Firması ve İlaçları Hakkında 2

Geri