Babasına aşık Fındık

Kuş Anasıı

Veteran
Doğduğu günden beri babasına düşkün. 5.5 ay oldu hala peşinden ayrılmıyor, diğerlerinden kıskandığı için hırpalıyor, kızları yanına yaklaştırmıyor 😂 4 tane kız var ama illa Pıtır’a kur yapacak. Bu sevimli halini eklemek istedim. Pıtır’ı elinden zor kurtardım, hayvanı kel bıraktı eşek sıpası

Neredeyse 1 yaşına girecek Fındık, hala babayla aşk yaşıyorlar 😅
Şimdi Buçi’nin uyuma şeklini paylaşmak istiyorum sizinle. Ortamda kesinlikle tedirgin olacakları bi şey yok doğduklarından beri iki kardeş böyle garip şekillerde uyuyorlar. Beni çok güldürüyor sizinle de paylaşmak istedim 😂 bacakları yırtılacak bir gün

Ekli dosyalar

• 43E6F8F1-03AE-455D-9730-E9C52A1EC997.jpeg
    43E6F8F1-03AE-455D-9730-E9C52A1EC997.jpeg
    754 KB · Görüntüleme: 16
Akşam yakalayabilirsem bende atacağım. Benim de 2 bebek üst köşede yan yana asılı yatıyorlar :D
Valla Doğanay hocam her yolu denedim bu şekilde uyumaya devam ettiler, korku tedirginlik vs kaynaklı değil emin oldum artık böyle rahat ediyorlar. Ben de gece yakalarsam kardeşi Badem’i de atayım 😂

Valla Doğanay hocam her yolu denedim bu şekilde uyumaya devam ettiler, korku tedirginlik vs kaynaklı değil emin oldum artık böyle rahat ediyorlar. Ben de gece yakalarsam kardeşi Badem’i de atayım 😂
Benim kuşum da dal darı asma aparatına çıkıp dal darıyı aşağı atıyor ve orda uyuyor neden anlamadım. Aparatı takmadan önce sulukta takılıyordu :D

Ekli dosyalar

• IMG_20220822_012052.jpg
    IMG_20220822_012052.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Normalde bu hareketleri ortamda tedirgin oldukları bir şey olduğunda yapıyorlar. Ama dediğim gibi ben kafesin yerini değiştim vs vs bir sürü şey denedim bu tarz hareketlere devam ettiler. 7 aydır da böyle uyuyorlar 🙈 ben de artık gördükçe gülüyorum 😅

Kafesin belirli köşelerine ayrı bir ilgi gösteriyorlar. O hizada bir tünek asılması bu davranışının azalmasında etkili olabilir.

Geri