Merve Kıratlı
Veteran
Bir tane de zil attım küçük bi sinir topu olduBu tip oyuncaklara nedense çok agresif davranıyorlar![]()
Haylazlar yaSeninki yine alıp atıyor. Benim kuş hem dövüyor, hem diğer ihtiyalarını gidermek için kullanıyor![]()
Direk önüne getirdiğim zaman korkuyorlar ama alıştıra alıştıra gösterince sorun olmuyorBen kusuma onu versem korkudan altına eder benim kusum cok korkak ama aşırı merakli
Seninki yine alıp atıyor. Benim kuş hem dövüyor, hem diğer ihtiyalarını gidermek için kullanıyor![]()
Dişi kuşlar da mıBenimki de.. Önce dövüp yerden yere atıyor zilli topu,sonrada kötü emellerine alet ediyor.
Erkek benim ki,tam deli çağındaDişi kuşlar da mı![]()
Kıyamam topa eziyet ediyor
Sağlıklı ömrü olsun inşallahErkek benim ki,tam deli çağındadişim yumurta sanıp altına almaya çalışırdı toplarını
![]()
Hepsinin öyle olsun,teşekkür ederiz..Sağlıklı ömrü olsun inşallah
Çiçi de yavruyken öyleydi fakat kafeste oyalansın diye koyuyorum sıkılırsa oynuyo. Dışarı da da ip bağlıyorum önünden çekiyorum ipi ısırmak için peşinden geliyo. Üstüne fazla düşmedim bu konuda kendi haline bıraktım ama diğer arkadaşlar ne der bilmiyorumMerhaba benim sultan papağanım hiç bir oyuncaktan hoşlanmıyor hep kafesin dışında vakit geçirmek istiyor bu süreçte de ya kucağımda ya omuzumda oturuyor alışsın diye oyuncakları değişik yerlere dağıtıyorum hatta ben de oynuyorum umurunda olmuyor nasıl alıştırabilirim
Benim kuşum da korkuyordu. Fakat 2-3 dakika kafeste baş başa kaldıklarında alıştı. Yaklaşık 1 hafta hiç dokunmadı sonra kafeste durunca sıkılıp baktı. Bende zil taktım üstlerine bu şekilde çok sevdi. Kafeste hep onunla oynuyor.Merhaba benim sultan papağanım hiç bir oyuncaktan hoşlanmıyor hep kafesin dışında vakit geçirmek istiyor bu süreçte de ya kucağımda ya omuzumda oturuyor alışsın diye oyuncakları değişik yerlere dağıtıyorum hatta ben de oynuyorum umurunda olmuyor nasıl alıştırabilirim