?
Birde şöyle birşey var, mesela Doğanay benelux, deline nature falan demiş, İyide bu yemleri kaç petshop satıyor? Bırakın petshopu internette bile satan bulamıyorsun. Bir kere alsan ikinciye alamazsın. Petshopların %99'u versele laga, vitakraft, gold vings, quik, jungle, eurogold, bonnie, garden mix, beaks satıyor. Birde böyle bir gerçek var. Bir yem öneriliyorsa buna kaç kişi ulaşabilir, kaç kişi kullanabilir bunu düşünmek lazım. Bende bu seçenekler arasında en kalitelisi, en iyi karışımlısı, en tazesi, en en en hangisi ise o yemleri öneriyorum. Bu saydığım markaların hepsinide aldım, denedim, inceledim. Ve içlerinden garden mix ve beaks yemlerini öneriyorum. Bu yemler petshopların %99'unda olan yemlerin içlerinde en iyileri olduğu için öneriyorum. Tabiki eksikleri vardır elbet. Ama seçenekler arasında en iyiler bunlar
Mesela ilk mesajımda deli nature yemin ithalatı olduğu zaman, alıp deniyeceğim inceliyeceğim demiştim. Eğer içime sinerse bir senelik stok yapıcam. Neden? çünkü piyasada bulunmuyor. Yılda bir kere geliyor bitene kadar satıyorlar işte

Yoksa bunlara kötü demiyorum...