Bit ilacı tavsiyeniz var mı?

ırmak34

Forum Sakini
Merhaba,
Kuşumun tüylerinin içinde kırmızı küçük böcek gördüm. Büyük ihtimal kuşum bitlendi kaşıntısı çok fazla. Vilmectin ilacını nerden bulabilirim ya da etkili ilaç tavsiyeniz var mı? kafesini her gün temizliyorum hijyenine çok dikkat ediyorum.

Ben bır iki damla ensesine damlattım bundan 3 hafta önce ve cidden tüylerinin içinde kırmızı bir böcek yürüyordu. Şu an kaşınması durdu. Herhangi bir sıkıntısı yok tüylerinde
Vilmectin kırmızı bitleri tedavi etmiyor ancak başka bir anlık konmuş bir parazit olabilir diye düşünüyorum. İnşallah geçmiştir çünkü çok can sıkıcı bir durum.

Oyla 0
Evet bunu da söylemiştiniz önceden demek ki başka bir yapıda küçük bir böcekti tam tamına bit kadardı. Kuşum cidden kaşınmaktan kafayı yiyordu şu an rahatladı şükürler olsun.

Oyla 0
Bu konuda yazılı tarife göre yaptığım uygulama(demlenmis kekik suyu+200ml su+1 cay kasigi tuz+1cay kasigi karbonat)sonrası iki gun gecti şimdilik kafeslerde bit görmedim kafeslerde bit gordugum noktalara kaynar suda döktüm okaliptuslu 5 tane gagataşı vardi dal dari vardi ne olur ne olmaz diye attim yem kutusuna defne yapragi koymustum yemlikleri simdilik takmadim yemi mama kabinda veriyorum kuslarin kanat altlarini enselerini kontrol ettim oralarda bit goremedim bu karisimdan kislarada sıkmıstım insallah tekrar cıkmazlar doganay ustad kulucka sureleri icin 50 55 saat civari demisti yarin kritik gun ?

Oyla 0
Geri