Bu tarz kuşlar rainbowla karıştırılıyor ancak gri kanat serisinden full body grey dedikleri kuşlardan
Uzman yetiştirici olmadığım için bu konuyla pek bir bilgim yok ama o kadar şekerler ki maşallah bu canlara <3
Bu tarz kuşlar rainbowla karıştırılıyor ancak gri kanat serisinden full body grey dedikleri kuşlardan
ya bu mutasyonlar falan hic bisey anlamiyorum![]()
Seyreltme durumu tam uymuyor maalesef. Dilute serisi üç biçimi var: clearwing, greywing ve bu ikisinin karışımı full body greyler. Bir de dilute (en çekinik olanı) var. ÜStteki clearwing gibi, diğerleri Greywing / fbg gibi bana göre kuşlar maşallah. Opal dilute de olabilir bir ihtimal ortada ki ama tam vücut görmek gerekebilir.Full body greywing gövde rengi hiç seyreltilmemişdir diye okudum bir yerde.. Normal greywing %50 daha açık renkliymiş.. Bunlar sanırım greywing hatta ortadaki dilute olabilir o çok daha açık renkliGreywing ile dilute aşağı yukarı aynı mutasyon gibi zaten.. Hatta bu iki mutasyon eşlenebilir.. Tip 1 clearwing ile full body greywing'de neredeyse aynı gibi.. Yavaş yavaş çözüyorum galiba bu işi @Doğanay Y.
![]()