Nurullah N.
Yeni Üye
Çok teşekkür ederim.Sağlıklı görünüyorlar. Evet üçü de yavru
Hocam sultan beslemeyi düşünmez misinizDoğanay hocamin da dediği gibi maşallah çok iyi görünüyorlar
Şimdiden hayırlı olsun
Eğer bir gün beslemeye karar verirsem Beyaz olabilirHocam sultan beslemeyi düşünmez misiniz
Böyle bir fırsat var ne güzel ya Benim eşim böyle diyecek her cins kuş alırdımEğer bir gün beslemeye karar verirsem Beyaz olabilir
Sitede bir komşumuz var meğer papağan üretiyormus yeni öğrendim eşim istersen alalım bir tane dedi ama ben cesaret edemiyorum
Bir yandan forpus çok istiyorum. Alirsamönce forpus alırım sanırım sonrasında sultan olabilirBöyle bir fırsat var ne güzel ya Benim eşim böyle diyecek her cins kuş alırdım
Ben yavrular için 60'lık kafes aldım şu an iyiler gayet ama bence üretim için kullanılmalı o kafesler, tek kuş için bence daha uzun bir kafes gerekiyor bence, hem estetik hem tırmanma açısından bu 60 'lık kafesler hoşuma gitmiyor.Bir yandane forpus çok istiyorum. Alisaam önce forpus alırım sanırım sonrasında sultan olabilir
Ama biraz daha geçmesi gerekiyor sultanlar 60 lik kafeste sorunsuz yaşar değil mi?
bu 60lık kafeslerden 4 adet alıp dev bir salmaya dönüştürebilirsiniz hocamBen yavrular için 60'lık kafes aldım şu an iyiler gayet ama bence üretim için kullanılmalı o kafesler, tek kuş için bence daha uzun bir kafes gerekiyor bence, hem estetik hem tırmanma açısından bu 60 'lık kafesler hoşuma gitmiyor.
bu iki kafesin karışımı bir kafes bulamadım maalesef, 60'lığın eni diğerinin boyunda bir kafes olsa müthiş olacak, ama özel üretime giriyor onlar ve çok fazla fiyat çıkarıyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 29754Ekli dosyayı görüntüle 29755
Ben sultan alsam ilerde mutlaka üretmek isterim forpusu da aynı şekilde
Evvet bu ikisini karışımı bir kafes olsa süper olurmuş sizin için benim onun içinde imkanım var
Eşimin Saniye ye çok işi düşüyor ve tanıdıkları var istediğim boyutta bir kafes yaptırırım hemde sıfır maliyetle ama şuan öyle bir düşüncem yok ev müsait değil taşınma konusu gündemde ev sahibi sorunsalı
Kuşlar ile ilgilenmek beni mutlu ediyor ve eşim bunun farkında taşınırsak sana ayrı bir bölüm yaptırmak istiyorum dedi işte o Zaman forpus ve papağanı düşünebilirim
Zaman bana neler gösterir bilmiyorum ama şartlar sağlandığı takdirde aklımda olan bir konu
Çok büyük olur hocam ya ev büyük olacak bir odayı tamamen salma haline getireceksin de iştebu 60lık kafeslerden 4 adet alıp dev bir salmaya dönüştürebilirsiniz hocam
Umarım en yakın zamandaO zaman ev konusu inşallah yakın zamanda çözülür diyelim hayırlısıyla
Öyle bir durum olursa seve seve yardımcı olurumbizde yararlanırız, satın alırız sizden