S Sefaykacc Üye Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 26 Puanları 13 Yaş 19 Konum İzmir 13 Ağu 2019 #1 Papağanım Çapkın’ın tırnakları çok uzadı. Veteriner kestirme dedi. Zımparalı tünek aldım yeni. Kafes tellerine çok takılıyor. Zımparalı tünekte törpüler mi Çapkın, yoksa petshopa götürüp kestirteyim mi?
Papağanım Çapkın’ın tırnakları çok uzadı. Veteriner kestirme dedi. Zımparalı tünek aldım yeni. Kafes tellerine çok takılıyor. Zımparalı tünekte törpüler mi Çapkın, yoksa petshopa götürüp kestirteyim mi?
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Üretici Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 4,069 Puanları 268 Yaş 28 Konum Ankara Web Sitesi iyikus.com 14 Ağu 2019 #2 Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını.
Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını.
S Sefaykacc Üye Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 26 Puanları 13 Yaş 19 Konum İzmir 14 Ağu 2019 #3 Doğanay Y.' Alıntı: Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Doğanay Y.' Alıntı: Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler