S Sefaykacc iyikus.com Üyesi Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 32 Yaş 25 Konum İzmir 13 Ağu 2019 #1 Papağanım Çapkın’ın tırnakları çok uzadı. Veteriner kestirme dedi. Zımparalı tünek aldım yeni. Kafes tellerine çok takılıyor. Zımparalı tünekte törpüler mi Çapkın, yoksa petshopa götürüp kestirteyim mi?
Papağanım Çapkın’ın tırnakları çok uzadı. Veteriner kestirme dedi. Zımparalı tünek aldım yeni. Kafes tellerine çok takılıyor. Zımparalı tünekte törpüler mi Çapkın, yoksa petshopa götürüp kestirteyim mi?
Doğanay Y. Yönetici iyikus.com Yetkilisi Katılım 3 Tem 2017 Mesajlar 26,729 Çözümler 129 Yaş 34 Konum Ankara 14 Ağu 2019 #2 Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını. Oyla 0
Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını.
S Sefaykacc iyikus.com Üyesi Katılım 24 Şub 2019 Mesajlar 32 Yaş 25 Konum İzmir 14 Ağu 2019 #3 Doğanay Y.' Alıntı: Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Oyla 0
Doğanay Y.' Alıntı: Merhaba, zımparalı tüneklerin yararından çok zararı var. Ayak yaraları ve mantar oluşumunu tetikliyorlar. Ben olsam keserdim tırnaklarını. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler