Hocam fungi-mix aspergiliyoz a etkili olduğu yazıyor ancak ben çoğu yerde tek tedavisinin amfoterisin diye biliyorum.Sen ne diyorsun bu konuya.
Sen karıştırdın sanırım hastalıkları. Senin dediğin megabakter için geçerli...
Hocam fungi-mix aspergiliyoz a etkili olduğu yazıyor ancak ben çoğu yerde tek tedavisinin amfoterisin diye biliyorum.Sen ne diyorsun bu konuya.
Sen karıştırdın sanırım hastalıkları. Senin dediğin megabakter için geçerli...
evet megabakter de de tek tedavi amfoterisin ama bu yazıda öyle diyor meselaSen karıştırdın sanırım hastalıkları. Senin dediğin megabakter için geçerli...
evet megabakter de de tek tedavi amfoterisin ama bu yazıda öyle diyor mesela
hocam en başa baksan yeterŞimdi okuyamam yazı falan tahacım Ben sana söylüyorum işte bilinen bir çok mantar ilacıyla tedavi ediliyor
hocam en başa baksan yeter
ÇOK SEVİNİRİMEksik yazılmıştır muhakkak ben sana atarım hangi ilaçların kullanıldığını
hocam yeni öğrendiğim bir biligiyi paylaşayımSen karıştırdın sanırım hastalıkları. Senin dediğin megabakter için geçerli...
hocam yeni öğrendiğim bir biligiyi paylaşayım
Grog New Pantex Holland megabakteriye karşı etkili olduğu söyleniyor.
@Doğanay Y.
@Muratsani
ama öyle yazıyorBİLEŞİM:
0.1 mg Diclazuril
1 gramda 25 mg Oksietetrasiklin HCl .
İçerdiği etken maddeler böyle. Araştır bakıyım bunlar megabaktere karşı etkilimiymiş
ahahhahahahah doğru söylüyosun her yazana güvenmeyeceksinYazana bakarsan ohoo R-canina al ozmaan
Ekli dosyayı görüntüle 10486
İnternette trichomonoiasis ve koksidiyoz için kullanılır yazıyor. Ancak etken maddesi, sulfaklorpridazin sodyum. Sulfa grubu Bi etken madde. Trichomonoiasis de nitroimidazol grubu ilaçlar kullanılır, flagyl gibi.hocam combi mix ürününü beğenmediğin için mi incelemeye koymadın ve ne için kullanılıyor.Kimi CanKer diyor kimi koksidyoz
Koksidiyoz da işe yarıyor..koksidyoz için de toltrazuril ve nitrofurozane etken ilaçlar kullanılıyor.Bu ilaç ne işe yarıyor şimdi
Yazılanları yeni gördüm "korumak ile" "enfeksiyon bitirmek/durdurmak/enfeksiyon etkenin bitirmesi gibi kavramlar farklıdır. Umut bey ile sirke mevzusunda da bir türlü kontak kuramadığımiz kavramdır bla bla hastalıkların oluşmasını önler diyor yani koruyucu amaçlı verilir diyor.Yani enfekte olmuş kuşta ISE YARAMAZ. Aynı şekilde sirke de o şekilde , R canına, probiyotiklerde.... Siz antifungal veya antibiyotigi koruma amaçlı veriyor musunuz ?
Bende bazen size diyorum, bence bir hekim ile beraber klinik açıp güzel bilgileriniz ile bu işleri icra edinYav arkadaş ne çok biliyorsunuz ya...