Cédé Yumurta Mamasını Detaylı İnceleyelim

CéDé® eggfood muhabbet kuşu, paraketler, ispinozlar ve kanarya gibi bir çok kuş türüne özel üretilen iyi bir mama markasıdır. Bu konuda muhabbet kuşları için olan ürününün değerleri ve kullanım şekline değineceğim. Yumurta proteini, kuşlar için kolayca emilebilen ve en iyi kullanılabilir hayvansal protein kaynağıdır. CéDé® eggfood, başarılı üreme için hem hayvansal hem de bitkisel olmak üzere yüksek kaliteli proteinler, gerekli tüm vitaminler, amino asitler, mineraller ve eser elementler içerir. Esansiyel amino asitlerin eklenmesi tüy dökmeyi teşvik eder!
*Cede'nin kuru maması benim severek kullandığım markaların başında gelmektedir. Bu konuyu açma sebebim erişilemeyen içeriği bulmamdan dolayı

Sitemizde de bir dokümanı olsun istedim.
Buda tanıtım videoları:
Cede Mama Nasıl kullanılır?
Birkaç damla su, filizlenmiş tohumlar ile doldurabilirsiniz. Ya da size özel tarifi uygulayarak yapabilirsiniz. Örneğin (havuç, yeşillikler ve tahıllar)DİNLENME SÜRESİ
Haftada 2-3 kez, CéDé® yumurta yeminin günlük rasyonunun ¼ kısmı şeklinde önerilmiş ama ben haftada 1 kez kullanmayı uygun gördüm ve o şekilde kullandım.ÜREME DÖNEMİ
Üreme dönemlerinde her gün, gerektiği kadar, CéDé® yumurta maması verin.TÜY DÖKME DÖNEMİ
Bu dönemde günlük verilmelidir demiş ama haftada 2 yeterli olacağını düşünüyorum.Cede İçeriği
Unlu mamuller, yumurta ve yumurta ürünleri, şekerler, tohumlar, bitkisel protein özleri, sıvı ve katı yağlar, minerallerANALİTİK BİLEŞENLER
% 16 | Kaba yumurta beyazı |
% 7,9 | Doymuş yağ |
% 3 | Ham selüloz |
% 4,5 | Ham kül |
% 0.9 | Kalsiyum |
% 0.4 | Fosfor |
% 0,5 | Sodyum |
% 0.01 | Magnezyum |
BESİN KATKI MADDELERİ / KG
19.500 IE | A vitamini |
2.000 IE | D3 vitamini |
50 mg | E vitamini |