Cinsiyeti Nedir ve genelde resimdeki gibi uyumasi normal mi?

Didem ergenc

iyikus.com Üyesi
Merhaba,
Minisimin cinsiyeti nedir acaba? Ayrica gun icerisinde genelde kafasi gomulu uyuyor..biraz oynuyoruz opusmece cilvelesme sonra elimde uyuyakaliyor?normal mi?

Ekli dosyalar

• A363AB54-AF23-4EFA-8B54-B9B4D9FC30D7.jpeg
    A363AB54-AF23-4EFA-8B54-B9B4D9FC30D7.jpeg
    79.7 KB · Görüntüleme: 17
  • 789D9C01-7CA3-47EA-8ED0-A22C970EC199.jpeg
    789D9C01-7CA3-47EA-8ED0-A22C970EC199.jpeg
    91.5 KB · Görüntüleme: 16
Macrol aldığınız iyi olmuş güzel bir ilaç. Vitamin ve probiyotik takviyesinden sonra başlayın hemen. Tam dolu suluğa bir pirinç tanesi kadar toz ekleyip karıştırın. İlaçlı su günde 2-3 defa tazelenicek ve bir hafta kullanılıcak. 3. ve 5. günler kuşun dışkılarını atın ve genel durumunu yazın...
Ümit hocam yine ben iki gün vitamin bir gün probiyotik verdim.iştah iyi uçabiliyor ancak gün içerisinde uyurken hafif hırıltı ve kuyruk atma devam.genel hali ve iştahı iyi..biraz daha gözlemliyim diyorum zaten 2 kez antıbıyotık tedavisi uyguladım ağır gelir diye endişeleniyorum.tavsiyeniz nedir?

Oyla 0
Ümit hocam yine ben iki gün vitamin bir gün probiyotik verdim.iştah iyi uçabiliyor ancak gün içerisinde uyurken hafif hırıltı ve kuyruk atma devam.genel hali ve iştahı iyi..biraz daha gözlemliyim diyorum zaten 2 kez antıbıyotık tedavisi uyguladım ağır gelir diye endişeleniyorum.tavsiyeniz nedir?

Oyla 0

Tabiki biraz daha dinlendirip bu arada da gözlemleyin. Ama sorun devam ederse ilacı mutlaka kullanın derim. Yani kendi kendine düzelmez çünkü...

Oyla 0
Geri