Rüştü Okumuş
Çevirmen
Ya alla alla, ikisi de dişi dedim... Forumda özel çekim kuş fotoğraflarını yayınlayıp takdir toplamasını biliyosun. Koymuş önüme nokia 3210 ile çekilmiş fotolarını, cinsiyeti ne? Diyo. 3210 mu kaldı yahu...Bunlar hep şaşırtmaçlı sorular. Cevap veriyorum, ikisi de erkekAllah gari tamam bildin ama hep çelişkili konuşup %100 emin olamadın
Ya alla alla, ikisi de dişi dedim... Forumda özel çekim kuş fotoğraflarını yayınlayıp takdir toplamasını biliyosun. Koymuş önüme nokia 3210 ile çekilmiş fotolarını, cinsiyeti ne? Diyo. 3210 mu kaldı yahu...Bunlar hep şaşırtmaçlı sorular. Cevap veriyorum, ikisi de erkek
Biraz @Rüştü Okumuş a özel bir yaklaşımMuratsani ne içiyorsan aynısından istiyorum
Ya ben ne zaman böyle yaklaştım ayıp ayıpBiraz @Rüştü Okumuş a özel bir yaklaşım
Muratsani abi gaza geldiYa alla alla, ikisi de dişi dedim... Forumda özel çekim kuş fotoğraflarını yayınlayıp takdir toplamasını biliyosun. Koymuş önüme nokia 3210 ile çekilmiş fotolarını, cinsiyeti ne? Diyo. 3210 mu kaldı yahu...Bunlar hep şaşırtmaçlı sorular. Cevap veriyorum, ikisi de erkek
İki saattir düşünüyorum bu cümleler neyi çağrıştırıyor diye Eşofmanlı Şevket Hoca4 aralıkta ilk kez gördüğümde dişi demiştim beyaza. Diğerini de ilk kez 11 aralıkta görmüştüm ona da dişi demiştim.
Biz bunları şununla anlattık...
Biz bunları bununla anlattık...
Kırmayın artık beni
Bunlar hep şaşırtmaçlı sorular. Cevap veriyorum, ikisi de erkek
Şaşırtmaçlı sorularda, Fikri karakterinden. Aileler yarışıyor. Bugün ruhumu sarmış güldür güldür sanırımİki saattir düşünüyorum bu cümleler neyi çağrıştırıyor diye Eşofmanlı Şevket Hoca
Dünya dönüyor.Şaşırtmaçlı sorularda, Fikri karakterinden. Aileler yarışıyor. Bugün ruhumu sarmış güldür güldür sanırım
Bugün ruhunu mu sarmış güldür güldür(Adana adliyesi skeçleri Fikri )Şaşırtmaçlı sorularda, Fikri karakterinden. Aileler yarışıyor. Bugün ruhumu sarmış güldür güldür sanırım