Çok sağolun hocam resimlerini gönderim mixx
Buradan paylaştım, telegramdakiler ve sayfadakilerden bir kaç arkadaşım da destek sağladı. Daha da artacaktır. Umarım güzel haberler gelir.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok sağolun hocam resimlerini gönderim mixx
Buradan paylaştım, telegramdakiler ve sayfadakilerden bir kaç arkadaşım da destek sağladı. Daha da artacaktır. Umarım güzel haberler gelir.
hocam siz etiketlerseniz twitter da daha sağlıklı olur gibi. Anlık göremeyebilirimÇok sağolun hocam resimlerini gönderim mi
Tamamdır hocam çok sağolun bir bilgi gelirse yazarsanız sevinirimhocam siz etiketlerseniz twitter da daha sağlıklı olur gibi. Anlık göremeyebilirim
Orada bekleyen biri var mı? Öyle bir soru gelmişTamamdır hocam çok sağolun bir bilgi gelirse yazarsanız sevinirim
Şuan yok hocam bu yüzden bilgi alamıyoruz son 7 saattirOrada bekleyen biri var mı? Öyle bir soru gelmiş
Bende paylaştım, İnşallah enkaz altından sağ salim kurtarılırlar. Bu yazıları görünce o kadar üzülüyorum ki, deprem ülkesiyiz ama depreme hiç hazırlıklı değiliz.. Şuan o kadar yardıma ihtiyacı olan insan var ama çoğu yerde ekip bile yok..Arkadaşlar son bilgiler bunlar paylasabildigimiz kadar paylaşalım lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 28054
Çok teşekkür ederim inşallah tüm vatandaşlar kurtarılır daha fazla kayip olmazBende paylaştım, İnşallah enkaz altından sağ salim kurtarılırlar. Bu yazıları görünce o kadar üzülüyorum ki, deprem ülkesiyiz ama depreme hiç hazırlıklı değiliz.. Şuan o kadar yardıma ihtiyacı olan insan var ama çoğu yerde ekip bile yok..
Allah daha beterlerinden korusun, İnşallah bu ülkemiz için son yıkıcı deprem olur
Umudu kaybetmek yok başka yerlerde paylaştı Merak etme inşallah Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırsınızÇok sağolun hocam zaman geçtikçe umut azalıyor
Herkese çok teşekkür ederim inşallah iyi haberleri alicaz uzun süre oldu yine de dün gece enkazın altından ses gelmiş ama dediğim gibi kepçe veya vinç olmadığından çalışma yapmıyorlarmis inşallah görürler cagrilarimizi ekipman yollarlar en kısa zamanda göz göre göre yakınlarımızı kaybetmeyizUmudu kaybetmek yok başka yerlerde paylaştı Merak etme inşallah Allah'ın izniyle güzel haberlerini alırsınız
Herkese çok teşekkür ederim inşallah iyi haberleri alicaz uzun süre oldu yine de dün gece enkazın altından ses gelmiş ama dediğim gibi kepçe veya vinç olmadığından çalışma yapmıyorlarmis inşallah görürler cagrilarimizi ekipman yollarlar en kısa zamanda göz göre göre yakınlarımızı kaybetmeyiz
Çok iyi oldu bu çok teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 28056
Böyle bir fotoğraf gördüm. Adıyaman yazısını görünce çok sevindim. Belki işinize yarar.
Arkadaşlar haber geldi şimdi ölmüşler artık ses gelmiyormus gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah kalanların yardımcısı olsun inşallahEkli dosyayı görüntüle 28056
Böyle bir fotoğraf gördüm. Adıyaman yazısını görünce çok sevindim. Belki işinize yarar.
çok üzüldüm hocam Başınız sağ olsun.Arkadaşlar haber geldi şimdi ölmüşler artık ses gelmiyormus gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah kalanların yardımcısı olsun inşallah
Gerçekten çok üzüldüm hocam, başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olur İnşallah.Arkadaşlar haber geldi şimdi ölmüşler artık ses gelmiyormus gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah kalanların yardımcısı olsun inşallah
Yaaaa gerçekten çok üzüldüm evet biliyoruz ses geliyor yaşıyorlar ve sonra umudumuz tükeniyorArkadaşlar haber geldi şimdi ölmüşler artık ses gelmiyormus gerçekten çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah kalanların yardımcısı olsun inşallah
Hocam elimizden daha fazlası gelmiyor ki sadece yardımimizi paylaşımlar ve gönderiler ile yapıyoruz hepiniz bizim içinde elinizden geleni yaptınız gerçekten çok teşekkür ederimYaaaa gerçekten çok üzüldüm evet biliyoruz ses geliyor yaşıyorlar ve sonra umudumuz tükeniyor
Çok üzgünüm elimden geleni ben İzmir'den yapabildiğim kadart yaptım ama keşke daha fazlasını yapabilsem ve oradaki ki kardeşlerime yardımcı olsam
Eşim Gaziantep için yola çıktı gidecekti ama AFAD izin vermedi
Gördüm bunu ve bir kaç tane daha onları buraya eklemek isterimBir cana önem vermekBPT Haber on Instagram: "Bizi takip edin ilk siz öğrenin."
124K likes, 393 comments - bpthaber on February 8, 2023: "Bizi takip edin ilk siz öğrenin."www.instagram.com