yeni aldigim disi kusum kafese alisamadigi icin yem ve sulugu bulamadi ne yapmami önerirsiniz sadece yem verdim yedi birde 2 damla su @Benzersiz @Doğanay Y.
yemi önüne kücük tabakla yem koydum yedi ama su icmedi gece ictimi bilemembüyük ihtimalle suluğu ve yemi bulamadığından değil. eve yeni gelen kuşlarda yem ve su tüketiminde sıkıntı görülebilir. kuşunuza zaman verin ancak yemini suyunu taze tutmaya devam edin.
bu hareketler bildiğim kadarıyla normaldır. benim iki kuşumda da bu tarz hareketler oldu öyle söyleyeyim.yemi önüne kücük tabakla yem koydum yedi ama su icmedi gece ictimi bilemem
Butür etiket leri doğanay hoca için yapmayın sitede en yetkili o oldu için o bütün mesajları tek tek okuyoryeni aldigim disi kusum kafese alisamadigi icin yem ve sulugu bulamadi ne yapmami önerirsiniz sadece yem verdim yedi birde 2 damla su @Benzersiz @Doğanay Y.
bir video linki atsam bakabilirmisin yani anlasiyorlar mi?Vakit lazım alışması için Suluova yemde Zaten çok fazla su içmezler gün içinde denk gelmemiş olabilirsiniz dediğim gibi zamanla alışır
Bakimbir video linki atsam bakabilirmisin yani anlasiyorlar mi?
zili hala cikarmadim cikarayimmi disi disarida oldugunda cikoda disarida oluyor genellikle linki birazdan atiyorum video youtubeye yükleniyor videoyu 1.5 hizla izle
Zili çıkar ikisinede 1 hafta salma dişi çarpar çarpa durumunda ölebilirzili hala cikarmadim cikarayimmi disi disarida oldugunda cikoda disarida oluyor genellikle linki birazdan atiyorum video youtubeye yükleniyor videoyu 1.5 hizla izle
cok ucmuyor ucarsada carpmiyor sadece ilk denemelerde biraz carpti oda sert degildi suanda perdedeZili çıkar ikisinede 1 hafta salma dişi çarpar çarpa durumunda ölebilir
Salma kötü olur alışması olmazcok ucmuyor ucarsada carpmiyor sadece ilk denemelerde biraz carpti oda sert degildi suanda perdede
Salma kötü olur alışması olmaz
cikinin yaptigi seni begenmedim anlaminda degil öyle degilmi?Güzel![]()
![]()
. Ona kur yapıyor çiko bir birini kaşoyo ve yem kusuyolar buda çok iyi. Çiko ayak atıyor yumurta yapmak
İçin oda daha hazır değilim yuvalık falan yok diyor.
hic gaga attigini görmedim kafese kapattim simdi ciko ciko ciko diyor cikide konusuyorGüzel![]()
![]()
. Ona kur yapıyor çiko bir birini kaşoyo ve yem kusuyolar buda çok iyi. Çiko ayak atıyor yumurta yapmak
İçin oda daha hazır değilim yuvalık falan yok diyor.
Hayır yuvalık yok falan olmadından ben nereye yumurta yapım diyorcikinin yaptigi seni begenmedim anlaminda degil öyle degilmi?
elma var muz var mandalina var ne koyayim kafeseMeyve yiyolarmı?
Yem Su Ve Kafes temizligi ise evet uyguluyorumSana yazdım programı yapaçanmı