Dilinde ya da boğazında birşey olabilir mi? Acil yardım lütfen 🙏

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Odasında yiyebileceği birşey var mı ? Kalemle falan oynarken mürekkep yutmuş olabilir mi ? Süs bitkisi yemiş olabilir mi ?
Evde zeolit veya toksik bağlayıcı var mı ?

Odasında yiyebileceği birşey var mı ? Kalemle falan oynarken mürekkep yutmuş olabilir mi ? Süs bitkisi yemiş olabilir mi ?
Evde zeolit veya toksik bağlayıcı var mı ?
Her türlü şeyi kaldırıyorum, resmen mühendis gibi herşeyi hesap ediyorum. Gece 1:30 a kadar çok konuşkan olmasına rağmen tek kelime de etmedi, yemesinde, dışkısında da sıkıntı yok. O saçma sesler mama yerken de vardı. Uçması sıkıntılıydı. Bunlar gece başımıza gelenler. En son annecim diyerek geceyi kapadık. Sabah da hiçbirşey yok gibi uyandık 🥴😊 hırıltılı ses yok, uçması da gayet iyiWatch unnamed | Streamable

Son düzenleme:
Üst solunum yolu problemi var gibi. Dili ile alakalı bir problem gözüme çarpmadı benim. Ayrıca hormonal dengesiyle alakalı bir problem var gibi. Genelde cere bölgesi renginde yeşil /sarı tonlar bu gibi bir durumu işaret edebilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Ortam ısısını dengeleyip bugün için multivitamin veriniz. Temiz edebilirseniz doksisiklin etken maddeli bir ilaç kullanmanızda yarar var. Hormonal durumu içinse
ayrıca kenevir tohumu diğer adıyla çedene de hormon dengesini düzenlemede önemli bir besin

Üst solunum yolu problemi var gibi. Dili ile alakalı bir problem gözüme çarpmadı benim. Ayrıca hormonal dengesiyle alakalı bir problem var gibi. Genelde cere bölgesi renginde yeşil /sarı tonlar bu gibi bir durumu işaret edebilir.
Biraz hapşırıyor
Ortam ısısını dengeleyip bugün için multivitamin veriniz. Temiz edebilirseniz doksisiklin etken maddeli bir ilaç kullanmanızda yarar var. Hormonal durumu içinse
ayrıca kenevir tohumu diğer adıyla çedene de hormon dengesini düzenlemede önemli bir besin
Tamamdır, çok teşekkür ederim

Levadoks işimize yarar mı hocam

Levadoks duruma bağlı olarak 7 gün kullanılmalı. Ağızdan bir damla önersem de suluk uygulaması da olur. Ortalama 7-8 damla 100 ml suluğa uygulanır ve su 12 saatte bir tazelenir.

Geri