MİRAÇ-KARA
Yeni Üye
gözleri siyah ve kanatlarında beyaza çok yakın gri tonları varmerhaba, hoş geldiniz. Göz rengini seçemedim eğer kırmızımsı pembe ise albino, değil ise df dedikleri çift faktörlü spangle. Cinsiyeti erkek
gözleri siyah ve kanatlarında beyaza çok yakın gri tonları varmerhaba, hoş geldiniz. Göz rengini seçemedim eğer kırmızımsı pembe ise albino, değil ise df dedikleri çift faktörlü spangle. Cinsiyeti erkek
Gibi dediniz birde flassiz yollayın belki daha belirgin olur . ( Uykusu gelmişken çektim kızdı sanırım biraz )kuşunuz
Dişi gibiBENİM YAVRU ALBİNO MUHABBET KUŞUMUN CİNSİYETİ NEDİR ACABA?
Erkek gibiFlashsız cektım son foto yaşı için kuyrugu daha cıkmadı aldıgımdan beri
KESİN BİLGİ Mİ DİŞİ OLDUĞU?Dişi gibi
Biraz daha büyümesini beklemek lazım kesin bilgi için ama dişi gibi.KESİN BİLGİ Mİ DİŞİ OLDUĞU?
dişi kuşunuz hocamMerhabalar, dişi olduğunu düşündüğüm kırmızı gözlü 4,5 aylık albinomun cinsiyeti konusunda yardımınızı bekliyorum. Cere rengi belirginleştikçe kafamı karıştırdı. Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 2959Ekli dosyayı görüntüle 2959
Çok teşekkür ederim ilginiz için.dişi kuşunuz hocam
Buda dişi. Maşallah çok güzelBenim kuşun cereseide buna çok yakın oda 4-5 aylık tekrar bakarmisinız. cinsiyeti ne acaba .Ekli dosyayı görüntüle 2964Ekli dosyayı görüntüle 2964Ekli dosyayı görüntüle 2965 ama bnm kuş değişik otuo sanki birşeyler söylüyor Ama ilk kusumuz olduğu için daha tam anlayamiyoruz.
İyi görünüyorÇok mu yiyor da böyle oldu diyoruz ama hastalık değildir insaAllahEkli dosyayı görüntüle 2990
merhaba kuşunuzun Cinsiyeti dişiCinsiyeti nedir