Bizim evde işler biraz karıştı kuşlar ile ilgili anı kararlar veren biririyim kedilerine iyi baktığımı ve onlar için iyi olacağını düşündüğüm şeyleri yapıyorum birazdan açıklayacağım bunlar eş kuslarim daha önce Yavru aldığım .son zamanlarda disibiraz durgun diye başlık açtım
Gerekli takviyeleri yapıyorum
Bir kaç haftadır erkek eşine kur yaparken diger kafeste olan dişinin göz bebeklerinin küçülüp eğildiğini fark ettim
Ve bugün ani bir kararla değişim yaptım
Dişi çok kızgın erkeğin yanına gidiyor sürekli tünek üzerinde adım adım yanına yaklaşıp kur yapıyor
Erkek çok büyük bir tepki vermiyor ama gagasıyla püskürtuyor resmen
Video çekemedim ama yakın zamanda çekip aticam dişi çok fazla kur yapıyor Erkek gibi ötüyor hatta kafes içinde erkeğin üzerine uçarak çıkmaya çalışıyor
Erkek ikna olabilir mi? Bu durumda beklemem mi gerekiyor yoksa o iş yaş mı?
Gerekli takviyeleri yapıyorum
Bir kaç haftadır erkek eşine kur yaparken diger kafeste olan dişinin göz bebeklerinin küçülüp eğildiğini fark ettim
Ve bugün ani bir kararla değişim yaptım
Dişi çok kızgın erkeğin yanına gidiyor sürekli tünek üzerinde adım adım yanına yaklaşıp kur yapıyor
Erkek çok büyük bir tepki vermiyor ama gagasıyla püskürtuyor resmen
Video çekemedim ama yakın zamanda çekip aticam dişi çok fazla kur yapıyor Erkek gibi ötüyor hatta kafes içinde erkeğin üzerine uçarak çıkmaya çalışıyor
Erkek ikna olabilir mi? Bu durumda beklemem mi gerekiyor yoksa o iş yaş mı?